in timp ce conduceam masina intr-o localitate osoferita grabita m-a lovit cu putere din spate ,pentru ca ma invinovatea pe mine am insistat sa vina politia .a venit,a stabilit ca este vina ei si eu am primit asigurarea ei,procesul verbal si o constatare a pagubelor sumara facuta de catre politisti.constatatorul ma programat abia marti si am mari emotii pt.ca am auzit lucruri proaste despre firma de asigurari.nu stiu ce sa fac?sa ma duc insotita de un mecanic sau de un avocat?va rog un sfat si va multumesc!
CUM POT SA FAC O MODIFICARE IN REVISAL DACA IN URMA CU DOUA LUNI AM SELECTAT GRESIT ARTICOLUL CU CARE SUSPENDAM CONTRACTUL UNUI ANGAJAT PT O PERIOADA DE SASE ZILE.MULTUMESC:stunned:
daca este corect modul lor de calcul de ce nu l-au spus de prima data adica de cand am depus estimatul pt 2010 116000ron/2010 din 31-03-2010
eu lucrez in lohn pt partener intern
am facturat doar manopera fara nici un adaos
de unde sa-i scot acum tva ?
din februarie si pana acum ar fi cam 50000 ron numai tva
am infintat i.i in 31-03-2010 . La momentul acela am antrebat cand devin platitor de tva si mi sa RASPUNS CA ATUNCI CAND DEPASESC CIFRA 119000 . PANA LA SFARSITUL ANULUI AM REALIZAT 116045 RON.LA SFARSITUL LUNI IULIE AC. AM FOST SA DEPUN DECLARATIA DE TRECERE LA TVA PT CA AM ATINS PLAFONUL . MI SA SPUS DE UN ALT FUNCTIONAR CA NORMAL TREBUIA SA TREC DIN IANUARIE 2011 LA TVA PT CA CEEA CE AM REALIZAT SE IMPARTE LA 10 LUNI SI REZULTATUL SE ANMULTESTE CU 12 LUNI ALE ANULUI LUCRU CARE NU LA SPUS INSPECTORUL FISCAL PE CARE-L AM PENTRU CONSILIERE.