avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... In urma unui accident - stabilirea daunelor de catre ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

In urma unui accident - stabilirea daunelor de catre asigurator

in timp ce conduceam masina intr-o localitate osoferita grabita m-a lovit cu putere din spate ,pentru ca ma invinovatea pe mine am insistat sa vina politia .a venit,a stabilit ca este vina ei si eu am primit asigurarea ei,procesul verbal si o constatare a pagubelor sumara facuta de catre politisti.constatatorul ma programat abia marti si am mari emotii pt.ca am auzit lucruri proaste despre firma de asigurari.nu stiu ce sa fac?sa ma duc insotita de un mecanic sau de un avocat?va rog un sfat si va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 19:05, 25 Iunie 2014
Cu un mecanic nu este rau sa mergeti si nici cu un avocat dar ar fi bine sa fie unul cu experienta in legislatia asigurarilor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna intervenient? amzulescucatalin amzulescucatalin Am primit acum 2 zile o citatie prin care sunt chemat in instanta in calitate de INTERVENIENT FORTAT(nush ce e asta)..Acum 1 an jumate am avut un accident fara ... (vezi toată discuția)
Sunt un asigurat euroins care a lovit un participant la trafic. am fost anuntat ca voi fi dat in judecata. mariussmeek mariussmeek Buna ziua! Sunt un asigurat Euroins care a lovit un participant la trafic. Va las detaliile mai jos: -> Eu sunt vinovat de producerea accidentului si am ... (vezi toată discuția)
Ref despagubire rca elena_aldea05 elena_aldea05 Buna ziua. Hai sa incep sa va povestesc problema mea, poate ma poate ajuta si pe mine cineva. In decembrie 2011, imi vine acasa de la politie cum ca as fi ... (vezi toată discuția)