avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... CUM INCHID O ITREPRINDERE INDIVIDUALA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

CUM INCHID O ITREPRINDERE INDIVIDUALA?

MAI TREBUIE SA MA VERIFICE CINEVA ?
Cel mai recent răspuns: magicfashion , utilizator 13:29, 14 Septembrie 2011
Cerere de radiere, certificatul de inregistrare in original, certificatele constatatoare de autorizare si aproximativ 50 ron. Dupa radiere anuntati AFP-ul ( cu toate ca registrul comertului ii anunta oricum) pentru a va plati eventualele datorii catre stat. Nu este necesar la radiere ca si in cazul societatilor comerciale sa intocmiti situatia financiara de lichidare si certificatul de atestare fiscala de la ANAF. Daca nu platiti eventualele datorii restante ale II catre stat acestea vor fi ,,transferate" pe CNP-ul dvs dupa radiere.
ESTE NECESAR UN CONTROL FISCAL INAINTE DE RADIERE?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa r. hanes r. hanes Buna ziua. Va rog sa-mi detaliati pasii care trebuie urmati pentru inchiderea unui PFA. Multumesc. (vezi toată discuția)
Lichidarea unei intreprinderi individuale liviuneculaescu liviuneculaescu Este obligatoriu cun control fiscal la lichidarea unei Intreprinderi Individuale? (vezi toată discuția)