avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

CUM POT SA FAC O MODIFICARE IN REVISAL DACA IN URMA CU DOUA LUNI AM SELECTAT GRESIT ARTICOLUL CU CARE SUSPENDAM CONTRACTUL UNUI ANGAJAT PT O PERIOADA DE SASE ZILE.MULTUMESC:stunned:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 25 Noiembrie 2012
intri in revisal apoi la sectiunea contract apoi modificare apoi salvezi, exportezi si trimiti la revisal
NU MA LASA SA MODIFIC DECIT LA CONTRACTELE CARE SE DERULEAZA IN ACEST MOMENT SUSPENDREA(MATRNITATE SI O CERERE)
Ma bine faceti corectie
Daca este greseala se face corectie si nu modificare ... nu le confundati ... sunt doua operatiuni care produc efecte total diferite ..

Daca nu va lasa puteti sa faceti anularea supendariii si apoi inregistrati din nou acea suspendare corect ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea in revisal unei suspendari cu un art gresit,cum se poate corecta? Roxy30 Roxy30 Buna ziua,am si eu o noua speta :(( In mod gresit am declarat in revisal un salariat ca fiind suspendat pentru absente nemotivate, i-am incetat si suspendarea ... (vezi toată discuția)
Corectie in revisal vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa-mi rezolv o problema. La inregistrarea unui contract in revisal am gresit meseria (cor-ul) , dupa o perioada am observat ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita lucica21 lucica21 buna ziua. am operat gresit in revisal o suspendare(in loc sa o trec din initiativa angajatorului,am trecut-o cf. art.54(cu acordul partilor)am salvat-o pe ... (vezi toată discuția)