avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare gresita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare gresita

buna ziua. am operat gresit in revisal o suspendare(in loc sa o trec din initiativa angajatorului,am trecut-o cf. art.54(cu acordul partilor)am salvat-o pe calculator,si cind am vrut sa o transmit la ITM mi-am dat seama ca am gresit art. si am sters salvarea din calculator.
pot sa modific in revisal??unde??
rog cunoscatorii sa ma ajute.
multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: lucica21 , utilizator 14:03, 24 August 2013
In Revisal -> Contracte -> Suspendare -> Corectie
problema mea este ca dupa suspendare i s-a incheiat contractul de munca..in 16,08,2013. in raport per salariat nu imi apare deloc suspendarea pe care am facut-o,iar in contracte/salariat imi apare incetarea contractului cu data de 16,08,2013,cum pot sa-mi repar greseala? scuze ca nu am fost de la inceput explicita,dar sunt ff stresata ca nu am reusit sa trimit la ITM... multumesc mult.
o zi buna!
Ultima modificare: Luni, 19 August 2013
lucica21, utilizator
Cum ati sters salvarea din calculator, intrucat programul nu are aceasta optiune?

O modalitatea ar fi anularea incetarii c.i.m., refacerea suspendarii c.i.m. si apoi din nou incetarea c.i.m.
multumesc. asa am facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)
Incetare cim revisal anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : vreau sa fac incetarea cim (perioada nedeterminata prin demisie) in revisal ...contracte...incetare....aleg ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)