avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Activitate CLAUDIAMIRON

Activitate CLAUDIAMIRON

am terminat doar 11 clase am vreo sansa sa termin si sa obtin bacalaureatul .
AM UN COPIL DE 9 ANI SI NU A LUAT NICIODATA ALOCATIE . MAI ARE DREPT ACUM SA RECUPEREZI ALOCATIA SAU E PREA TARZIU ?
cu imputernicirea unei personae ma refeream la un faamiliar ca sa nu trebuiasca sa ma duc yo in tara. cum am facut de exemplu ptr. a cere cazierul din rominai am imputenicit un familiar , credeti ca e posibil si in cazul acesta?

multumes mult ptr. raspuns, cealalta intrebare era : Daca pot de aici din spania sa imputernicesc o persona din tara sa imi depuna cererea si sa se ocupe de toate actele in locul meu ?
pot sa imputernicesc o alta personana pentru a tramita aceasta cerere ? declaratia tatalui trebuie sa fie notariala ?
am cetatenie spaniola si a trebuit sa renunt la cetatenia romaneasca ptr a obtine cea de aici , dar copilul este domiciliat in tara cu acte rezidenta in spania cu mine, dar domiciliul copilului e diferit de unde sa nascut . certificatul de nastere este eliberat in judetul timis (tatal are domiiclul acolo ) dar domiciliul copiluli este in judetul botosani. e destul de complexa situatia poate cu imputernicirea unui avocat e mai usor dar nu stiu in ce localitate trebuie sa iau un avocat in judetul
SUNT DIVORTATA DE TATAL COPILULUI SI TRAIESC IN SPANIA DE MAI 6 ANI IMPREUNA CU COPILUL , AVEM RELATIE CU TATAL DAR NU I-A PLATIT NICIODATA NIMIC PTR. CA EL NU A PUTUT SI NICI EU NU I-AM RECLAMAT BANII ,
¿VREAU SA TREC COPILUL PE NUMELE MEU DE FATA PTR.A FACILITA TRAMITE DE DOCUMENTE AICI IN SPANIA SI TATAL ESTE DEACORD CU SCHIMBAREA ASTA . CE TREBUIE SA FACT BINENETELES DACA E POSIBIL?