avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ALOCATII COPII - copilul meu are varsta de 9 ani si nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ALOCATII COPII - copilul meu are varsta de 9 ani si nu a beneficiat de alocatie

AM UN COPIL DE 9 ANI SI NU A LUAT NICIODATA ALOCATIE . MAI ARE DREPT ACUM SA RECUPEREZI ALOCATIA SAU E PREA TARZIU ?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 13:05, 16 Septembrie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire pe alocatie claudyta claudyta buna ziua .am o problema legata de o proprire pe cardul de alocatii al copiilor .mai aveam o proprire pe carul de salarii si acum executorul a pus proprire si ... (vezi toată discuția)
Alocatie bogos elena bogos elena buna seara, copilul meu face luna viitoare 2 ani,indemnizatia impreuna cu alocatia copilului le-am primit lunar pe card .Acum trebuie sa depun vreun dosar ca ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana pentru copil nascut in franta Monicagram Monicagram buna ziua, locuiesc in Franta de patru ani impreuna cu un francez. Vom avea un copil si ne vom casatori. Intrebarile mele, pentru care nu gasesc raspuns ... (vezi toată discuția)