avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proprire pe alocatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proprire pe alocatie

buna ziua .am o problema legata de o proprire pe cardul de alocatii al copiilor .mai aveam o proprire pe carul de salarii si acum executorul a pus proprire si pe cardul acesta .este legal sa puna proprire pe alocatia copiilor si cum pot rezolva sa iau alocatia altfel decat pe card ?va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: SILVIA HORVATH , Contabil 15:04, 11 Octombrie 2012
Subiectul a mai fost discutat. Raspunsul la intrebarea dumneavoastra il gasiti aici
www.avocatnet.ro/content/for...
Solicitati AJPIS, modificarea modului de achitare a alocatiei de stat pentru copil, de pe card, cu mandat postal. Alocatia de stat pentru copil nu poate fii poprita decat pentru recuperarea unor debite cu acelasi titlu, respectiv, alocatie de stat pentru copil.
buna ziua.revin cu o intrebare .nu siu daca ma puteti ajuta .daca vreau sa vorbesc cu un executor judecatoresc ca sa ma ajute sa recuperez pensia alimentara pe care fostul sot nu a trimis-o niciodata de cand s-a stabilit prein lege,cum procedez si cat ma costa asta.
In baza sentintei definitive si executorii, va puteti adresa unui executor judecatoresc pentru sprijin in executarea sentinei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar danaly03 danaly03 Bună ziua. Executorul poate pune poprire pe o suma dintr un cont bancar, în care primesc doar indemnizatie crestere copil și alocațiile copiilor? ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara poprita mastalos mastalos Buna ziua, Am vrut sa ridic pensia alimentara a fetitei mele si am constatat ca ea a fost ridicata din cont de o firma de recuperare. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf pe cont alocatie si pensie de intretinere turelu turelu Bună ziua. Sunt un plătitor de pensie de întreţinere către copilul meu în vârstă de 12 ani. Banii îi virez într-un cont bancar deschis pe numele ... (vezi toată discuția)