avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie

buna seara,
copilul meu face luna viitoare 2 ani,indemnizatia impreuna cu alocatia copilului le-am primit lunar pe card .Acum trebuie sa depun vreun dosar ca alocatia copilului sa vina in continuare?Indemnizatia va fi intrerupta sau va trebui sa anunt ca m-am reintors la serviciu?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:56, 8 Septembrie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistie fiscala mame stapuv stapuv Buna ziua, Am tot citit legea si am cautat un raspuns peste tot dar vad ca nu il gasesc. Situatia mea se prezinta astfel: din 04/2010 a beneficiat sotia de ... (vezi toată discuția)
Decizie pentru indemnizatie ccc farcas25 farcas25 Buna ziua, am depus dosarul pentru indemnizatie CCC prin august, deodata cu dosarul pentru alocatie. am primit prin posta o decizie in care se mentioneza ... (vezi toată discuția)
Modificare optiune concediu de crestere al copilului de la 2 ani la un singur an Barboo Barboo Buna ziua Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: Sotia mea este angajata unei societati comerciale, lucreaza la aceasta societate de ... (vezi toată discuția)