Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme:
Sotia mea este angajata unei societati comerciale, lucreaza la aceasta societate de peste 5 ani de zile fara intrerupere.
In luna martie a acestui an (2013) pe data de 15 a nascut.
Am facut cerere de suspendare a contractului individual de munca pe o periaoda de 2 ani pentru cresterea copilului.
In urma cu 1 saptamana unul din colegii sotiei mele a anuntat ca isi da demisia.
Conducerea firmei a contactat-o pe sotia mea pentru a o anunta ca, colegul acesteia isi da demisia si pentru a o ruga, daca poate, sa revina la lucru mai devreme cu un an de zile pentru ca au nevoie de ea.
Sotia mea a fost de acord cu aceasta cerere.
Pana la momentul actual sotia mea inca nu a depus actele pentru indemnizatia de crestere a copilului si pentru alocatia acestuia.
Am contactat societatea la care este angajata sotia mea pentru a-i ruga sa modifice decizia de suspendare a contractului de munca de la 2 ani cat a fost initial la 1 an, pentru ca cei de la ASCO (Administratia Social Comunitara Oradea) au spus ca nu este in regula sa depunem documentele pentru 1 an daca decizia de suspendare a contractului de munca este pe 2 ani. Raspunsul primit din partea societatii a fost ca ei au trimis deja cererea la ITM Bucuresti si ca nu se mai poate face nimic pentru a o modifica, au spus ca au si sunat la ITM dar ca nu au primit un raspuns concret.
Va rog sa imi spuneti daca se poate face ceva pentru a modifica aceasta decizie de suspendare.
Puteti sa mergeti in continuare cu suspendarea pe 2 ani si sa revina la serviciu mai devreme.Va beneficia de stimulentul de insertie care este 500 lei (suma este cu titlu aproximativ).
Cititi acest topic www.avocatnet.ro/content/art...
1. Chiar daca a inregistrat suspendarea contractului individual de munca (CIM) in Revisal se poate face modificare in acesta daca angajatorul este de acord sa modificati cererea de suspendare a CIM de la pana la 2 ani la pana la 1 an.
2. Daca angajatorul nu este de acord, desi ar trebui sa fie pentru ca este interesul lui, veti depune actele pentru indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) pana la 2 ani.
3. - Dupa ce implineste copilul 1 an reluati activitatea si veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana implineste copilul 2 ani.
- Adica veti primi salariu pentru munca depusa iar statul va mai da inca 500 lei lunar.
4. - Puteti sa reluati activitatea si inainte de a implini copilul 1 an dar se va suspenda plata indemnizatiei pentru CCC si veti primi numai salariul.
- Dupa ce va implini copilul 1 an puteti solicita si plata stimulentului de insertie.
simonaoprica:
1. De ce spuneti ca suma stimulentului de insertie, de 500 lei, este cu titlu aproximativ?
2. Stimulentul de insertie este egal cu 1 ISR (indicator social de referinta) care este, de mai mult timp, egal cu 500 lei.