avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate camelia pavel

Activitate camelia pavel

la prima sedinta in care s-a votat planul de reorganizare a fost sotul meu (asta a fost anul trecut)iar acum a fost av si ne-a transmis ca s-a votat ca toate creantele catre firme sa fie sterse ,iar acum asteptam o informare scrisa ,dar tot nu am inteles cum
dabia cred ca a depus documentele,nu trebuie sa inceapa un proces?(din pacate nu ne pricepem si pana acum am urmat tot ce a spus avocata)oricum nu cunoastem un lichidator asa ca daca este vom apela la serviciile firmei dvs,iar cu cealalta firma sa-i zicem DANIEL am fost la masa credala si apoi am asteptat aprobarea planului de reorganizare in care creditorii chirogravari nu au recuperat se pare nimic(artic ,whirpool si multi altii)iar mie nu-mi vine sa cred ca alticineva poate vota ca pentru ca unul sa supravietuiasca sa moara alti 50 si cine poate lua hotararea in numele meu daca vreau sau nu sa pierd banii ,in cazul acesta se mai poate face ceva ?culmea e ca noi platim si impozit forfetar la ei,multumesc
va multumesc pentru raspuns, exact pasii pe care ma-ti sfatuit sa-i urmez i-am urmat dar acum avocatul ia spus sotului meu ca toate datoriile au fost sterse (mai putin statul si bancile ) daca doriti va pot da mai multe detalii despre firma respectiva va interesati si in cazul in care crede-ti ca pot recupera renunt la av meu si va angajez (de la ei am de recuperat 130000ron si mai am o firma de la care am 195000ron)care nu este in insolventa si pentru care deja am cerut noi insolventa noi,cu stima
am firma din 1994 si din pacate si eu am trecut prin asta si am luat mari tepe mai exact am fost convinsa ca banca daca le emite le si garanteaza dar in momentul in care intra la plata si nu sunt bani in cont il blocheaza ia cine apuca si ce apuca (nu e obligatoriu sa mai intr freodata ceva acolo) si ramai cu degetul in gura, apelezi la avocati care te toaca si el deja are firma curatata si executorul nu are ce recupera (il platesti si pe el ,)deci poti pierde si in plus ,sfatul meu pe criza asta e ca daca iti plateste chash bine daca nu sansele sa iei teapa sunt in procent de 75%,si mai bine nu vinzi si ramai cu ce ai decat sa pierzi ,bafta
buna ," exista posibilitatea legala ca o firma careia i-am dat marfa in baza unui contract si si-a cerut insolventa si reorganizare juridica sa ii poata fi anulate datoriile catre furnizori,mai ales ca inca functioneaza? mai pot recupera ceva (este vorba de 130000 ron,multumesc
buna ziua ,pana anul trecut am avut o firma care se ocupa cu distributia de electrocasnice ,am dat marfa la diverse firme, la termen cu bilete la ordin si file cec care majoritatea au intrat in faliment ,insolventa iar una in reorganizare , unde am fost chemati sa ni se ceara consimtamantul ,ei sa ne dea 130000 lei(un miliard treisute)iar acum avocatul ne-a transmis ca toate datoriile au fost anulate mai putin la banci si la stat ,este posibil asa ceva ?cine poate lua hotararea in locul meu daca mai vreau sa primesc banii sau nu ,mai ales ca si acum mai platesc impozit forfetar pe o cifra de afaceri pe care nu o mai am si pe niste bani pe care nu iam mai incasat niciodata,ba am mai platit si tva la facturi ,impozit pe profit etc ,unde ma pot adresa ?suma totala pe care o mai am de recuperat din piata este de cca 6 miliarde (lei vechi)am inteles ca aceasta firma care inca functioneaza are relatii politice si .....dar tot nu-mi vine sa cred ,multumesc pentru un eventual raspuns