avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... insolventa si reorganizarea juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

insolventa si reorganizarea juridica

buna ," exista posibilitatea legala ca o firma careia i-am dat marfa in baza unui contract si si-a cerut insolventa si reorganizare juridica sa ii poata fi anulate datoriile catre furnizori,mai ales ca inca functioneaza? mai pot recupera ceva (este vorba de 130000 ron,multumesc
Cel mai recent răspuns: camelia pavel , utilizator 20:34, 31 Mai 2010
Din momentul in care s-a admis de catre instanta cererea de deschiderea procedurii de insolventa, toti creditorii vor fi notificati de catre administratorul judiciar pentru a formula declaratia de creanta.
Si dv. va veti inscrie la masa credala, pentru recuperarea debitului.
Datoriile nu se pot anula, indiferent de natura lor, asa ca dupa ramanerea definitiva a tabelului cu creditorii si dupa aprobarea planului de reorganizare, veti astepta stingerea debitului.
Ultima modificare: Vineri, 28 Mai 2010
Marcel Mihalache, Avocat
Legea 85/2006
Ultima modificare: Vineri, 28 Mai 2010
Gabriel Iliescu, Consilier juridic
cip200 a scris:

Legea 86/2006

Cu toata stima, colega, este legea 85/2006.
va multumesc pentru raspuns, exact pasii pe care ma-ti sfatuit sa-i urmez i-am urmat dar acum avocatul ia spus sotului meu ca toate datoriile au fost sterse (mai putin statul si bancile ) daca doriti va pot da mai multe detalii despre firma respectiva va interesati si in cazul in care crede-ti ca pot recupera renunt la av meu si va angajez (de la ei am de recuperat 130000ron si mai am o firma de la care am 195000ron)care nu este in insolventa si pentru care deja am cerut noi insolventa noi,cu stima
acum avocatul ia spus sotului meu ca toate datoriile au fost sterse (mai putin statul si bancile )

creantele nu se sterg !!
Fara date concrete din dosar nu se pot emite solutii
mai am o firma de la care am 195000ron)care nu este in insolventa si pentru care deja am cerut noi insolventa

In acest caz va sfatuiesc sa cereti numirea unui lichidator agreat de dvs - avantajele nu cred ca trebuie sa le mai comentez

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta de la firma iesita din insolventa euro2002 euro2002 buna ziua sunt creditorul unei firme ce a iesit din insolventa si prin hotararea instantei a fost repusa in circuitul comercial. M-am inscris la masa credala ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Client in insolventa, recuperare creante ContSters68776 ContSters68776 buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs. cu privire la o situatie de insolventa urmata de restructurare a unui client al firmei. problema este urmatoarea: firma ... (vezi toată discuția)