buna ," exista posibilitatea legala ca o firma careia i-am dat marfa in baza unui contract si si-a cerut insolventa si reorganizare juridica sa ii poata fi anulate datoriile catre furnizori,mai ales ca inca functioneaza? mai pot recupera ceva (este vorba de 130000 ron,multumesc
Din momentul in care s-a admis de catre instanta cererea de deschiderea procedurii de insolventa, toti creditorii vor fi notificati de catre administratorul judiciar pentru a formula declaratia de creanta.
Si dv. va veti inscrie la masa credala, pentru recuperarea debitului.
Datoriile nu se pot anula, indiferent de natura lor, asa ca dupa ramanerea definitiva a tabelului cu creditorii si dupa aprobarea planului de reorganizare, veti astepta stingerea debitului.
va multumesc pentru raspuns, exact pasii pe care ma-ti sfatuit sa-i urmez i-am urmat dar acum avocatul ia spus sotului meu ca toate datoriile au fost sterse (mai putin statul si bancile ) daca doriti va pot da mai multe detalii despre firma respectiva va interesati si in cazul in care crede-ti ca pot recupera renunt la av meu si va angajez (de la ei am de recuperat 130000ron si mai am o firma de la care am 195000ron)care nu este in insolventa si pentru care deja am cerut noi insolventa noi,cu stima