avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... insolventa si reorganizarea juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

insolventa si reorganizarea juridica

buna ," exista posibilitatea legala ca o firma careia i-am dat marfa in baza unui contract si si-a cerut insolventa si reorganizare juridica sa ii poata fi anulate datoriile catre furnizori,mai ales ca inca functioneaza? mai pot recupera ceva (este vorba de 130000 ron,multumesc
Cel mai recent răspuns: camelia pavel , utilizator 20:34, 31 Mai 2010
dabia cred ca a depus documentele,nu trebuie sa inceapa un proces?(din pacate nu ne pricepem si pana acum am urmat tot ce a spus avocata)oricum nu cunoastem un lichidator asa ca daca este vom apela la serviciile firmei dvs,iar cu cealalta firma sa-i zicem DANIEL am fost la masa credala si apoi am asteptat aprobarea planului de reorganizare in care creditorii chirogravari nu au recuperat se pare nimic(artic ,whirpool si multi altii)iar mie nu-mi vine sa cred ca alticineva poate vota ca pentru ca unul sa supravietuiasca sa moara alti 50 si cine poate lua hotararea in numele meu daca vreau sau nu sa pierd banii ,in cazul acesta se mai poate face ceva ?culmea e ca noi platim si impozit forfetar la ei,multumesc
iar mie nu-mi vine sa cred ca alticineva poate vota ca pentru ca unul sa supravietuiasca sa moara alti 50 si cine poate lua hotararea in numele meu daca vreau sau nu sa pierd banii

Intrebarea este : dvs sau avocatul care va reprezinta a fost la sedinta in care s-a votat planul de reorganizare ?? presupun ca nu avand in vedere rezultatul
in cazul acesta se mai poate face ceva ?

o actiune intemeiata pe art 138 din lege 85/2006
la prima sedinta in care s-a votat planul de reorganizare a fost sotul meu (asta a fost anul trecut)iar acum a fost av si ne-a transmis ca s-a votat ca toate creantele catre firme sa fie sterse ,iar acum asteptam o informare scrisa ,dar tot nu am inteles cum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta de la firma iesita din insolventa euro2002 euro2002 buna ziua sunt creditorul unei firme ce a iesit din insolventa si prin hotararea instantei a fost repusa in circuitul comercial. M-am inscris la masa credala ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Client in insolventa, recuperare creante ContSters68776 ContSters68776 buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs. cu privire la o situatie de insolventa urmata de restructurare a unui client al firmei. problema este urmatoarea: firma ... (vezi toată discuția)