buna ," exista posibilitatea legala ca o firma careia i-am dat marfa in baza unui contract si si-a cerut insolventa si reorganizare juridica sa ii poata fi anulate datoriile catre furnizori,mai ales ca inca functioneaza? mai pot recupera ceva (este vorba de 130000 ron,multumesc
dabia cred ca a depus documentele,nu trebuie sa inceapa un proces?(din pacate nu ne pricepem si pana acum am urmat tot ce a spus avocata)oricum nu cunoastem un lichidator asa ca daca este vom apela la serviciile firmei dvs,iar cu cealalta firma sa-i zicem DANIEL am fost la masa credala si apoi am asteptat aprobarea planului de reorganizare in care creditorii chirogravari nu au recuperat se pare nimic(artic ,whirpool si multi altii)iar mie nu-mi vine sa cred ca alticineva poate vota ca pentru ca unul sa supravietuiasca sa moara alti 50 si cine poate lua hotararea in numele meu daca vreau sau nu sa pierd banii ,in cazul acesta se mai poate face ceva ?culmea e ca noi platim si impozit forfetar la ei,multumesc
iar mie nu-mi vine sa cred ca alticineva poate vota ca pentru ca unul sa supravietuiasca sa moara alti 50 si cine poate lua hotararea in numele meu daca vreau sau nu sa pierd banii
Intrebarea este : dvs sau avocatul care va reprezinta a fost la sedinta in care s-a votat planul de reorganizare ?? presupun ca nu avand in vedere rezultatul
la prima sedinta in care s-a votat planul de reorganizare a fost sotul meu (asta a fost anul trecut)iar acum a fost av si ne-a transmis ca s-a votat ca toate creantele catre firme sa fie sterse ,iar acum asteptam o informare scrisa ,dar tot nu am inteles cum