avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reorganizare juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reorganizare juridica

buna ziua ,pana anul trecut am avut o firma care se ocupa cu distributia de electrocasnice ,am dat marfa la diverse firme, la termen cu bilete la ordin si file cec care majoritatea au intrat in faliment ,insolventa iar una in reorganizare , unde am fost chemati sa ni se ceara consimtamantul ,ei sa ne dea 130000 lei(un miliard treisute)iar acum avocatul ne-a transmis ca toate datoriile au fost anulate mai putin la banci si la stat ,este posibil asa ceva ?cine poate lua hotararea in locul meu daca mai vreau sa primesc banii sau nu ,mai ales ca si acum mai platesc impozit forfetar pe o cifra de afaceri pe care nu o mai am si pe niste bani pe care nu iam mai incasat niciodata,ba am mai platit si tva la facturi ,impozit pe profit etc ,unde ma pot adresa ?suma totala pe care o mai am de recuperat din piata este de cca 6 miliarde (lei vechi)am inteles ca aceasta firma care inca functioneaza are relatii politice si .....dar tot nu-mi vine sa cred ,multumesc pentru un eventual raspuns
Nici o lege nu permite anularea datoriilor fara acordul creditorului.
Probabil ca avocatul a vrut sa spuna ca activele societatii debitoare nu ar acoperi datoria, dar asta se calculeaza numai in cazul unei lichidari, ori fiind vorba de reorganizare, cred ca este o neintelegere.
Mai consultati si administratorul judiciar, precum si avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa si reorganizarea juridica camelia pavel camelia pavel buna ,\" exista posibilitatea legala ca o firma careia i-am dat marfa in baza unui contract si si-a cerut insolventa si reorganizare juridica sa ii ... (vezi toată discuția)
Recuperare facturi neincasate clienti bflo_16 bflo_16 buna ,de curand m-am angajat la o firma de distributie care se confrunta cu o problema : recuperarea facurilor neincasate de la clienti ma puteti ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Insolventa (reorganizare sau faliment) catalin_stavros catalin_stavros Buna ziua, Am o societate ce-si desfasoara activitatea in domeniul comertului cu imbracaminte. Lucrez de cca 1 an si jumatate cu un singur furnizor de la ... (vezi toată discuția)