avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate neli 2010

Activitate neli 2010

in cazul in care unul dintre actionari cedeaza si vinde celuilat o parte din partile sale sociale (capitalul social fiind stabilit in euro ) .. la data tranzactiei respectiv 29 dec 2010 trebuie modificata valoarea in ron a capitalului social ?? avand in vedere faptul ca se tranzactioneaza in euro .
Răspuns la discuția urgent despre faliment
multumesc de interventie ... dupa cum vedeti pt mine este urgent ...da , intotdeauna am activat la acest sediu , insa nu am primit niciodata corespondenta legata de acest proces . Poate ar fi bine de precizat ca am avut si un avocqat care nu si-a luat treaba in serios , mai mult mintindu-ma si neprezentandu-se de fiecara data la procese.

va multumesc
in urma unei proceduri de insolventa , lichidatorul judiciar a cerut declasarea procedurii de faliment in forma simplificata.
avand in vedere faptul ca nu primit efectiv nici un fel de notificari sau alte acte care sa ne puna in vedere acest lucru, ( lucru contestat de catre lichidator prin prezentarea la dosar a unor documente emise de el ) va rog sa imi spuneti daca pot face cerere de suspendare a sentitei prin care s-a declarat falimentul ,si titlul executoriu , tind cont de faptul ca am posibilitatea de a achita creantele , firma neintrerupand nici un moment activitatea.
banii se achita in momentul acceptarii cerererii de suspendare ( daca vom obtine acest lucru ) sau la definitivarea procesului de recurs ??

Va multumesc
Răspuns la discuția calomni si marturi mincinoase
multumesc mult de acest raspuns ,
problema esta ca acel martor a aparut la televiziune cu o zi inainte ca el sa vina la proces , ma intelegeti ?? insa eu sunt convinsa ca a fost invatat de catre cineva sa faca acest lucru
va supun atentiei urmatoarea problema :

am contractat de la banca un credit pe numele meu , dar garantat cu imobilul unei societatii comerciale . acest credit face acum obiectul unui dosar penal , in sensul ca organele de ancheta s-ar fi autosesizat ca acel credit ar fi fost obtiunt in mod fraudulos .datorita acestiu fapt banca s-a constituit parte civila in proces , cu toata suma , inclusiv dobanzile calculate .mentionez faptul ca timp de 2 ani , ratele au fost achitate la zi , in acelasi timp solicitand si executia silita a imobilului .
este legal acest lucru ??
daca firma ajunge in insolventa ce se intampla cu garantia adusa pt obtinerea creditului pe acea persoana fizica
va rog respectous sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare :

daca o persoana este martor intr-un proces penal in desfasurare , poate avea aparitii la posturile de televiziune si sa dea detalii legate de obiectul procesului ? care ar fi consecintele acestui fapt ?? televiziunea poate fi atacata in instanta pentru defaimarea imagini publice a celorlate persoane implicate in acel proces...
multumesc ,