avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate ana28b

Activitate ana28b

Buna seara!
inchiderea unui PFA cat costa?
toate taxele
Va rog mult sa ma ajutati cu catvea sfaturi daca se poate.
Am o societate cu activitatea suspendata. Societatea are un credit un banca, o restanta de 200 de euro la o societate de telefonie mobila. in momentul de fata platesc creditul din banii ramasi in societate(registrul in casa).
Anul trecut am vrut sa inchid societatea dar pers cu care am colaborat pt inchiderea societatii mi a zis ca in primul rand pt ca sa inchid societatea tb sa scap de banii din casa si creditul din banca.
Zilele trecute a revenit persoana respectiva cu un tel si mi a zis urmatoarele:
- pot sa inchid firma sau sa intru in insolventa si cu creditul din banca. ca prin anumite metode se poate si acest lucru.
intrebarea mea este:
1. pot sa intru in insolventa cu toate ca mai am bani in regsitru de casa?
2. se poate asa ceva sa intrii in insolventa si ca administratorul societatii nu va mai plati rata respectiva? asa mi sa comunicat.
eu as vrea sa inchid societatea. momentan nu mai stau in romania si nici nu as mai vrea sa revin.
Bunuri nu am pe firma: dar 2 birouri, un tv si 3 calculatoare.
am o intrebare.
o firma care este insolventa si are un credit la o banca. Cum isi recupereaza banca banii daca activele firmei sunt doar 2 calculatoare si nu acopera creditul din banca.
precizez ca atunci cand a luat creditul administratorul societatii a semnat un bilet la ordin in alb.
As vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
Domnul x are dubla cetatentie( romana si germana). a locuit mai mut timp in germania in jur de 20 de ani.
In anul 1999 a achizitionat in germania o casa cu credit la banca y.
in anul 2000 a ramas fara loc de munca si nu a mai putut sa plateasca acel credit.
banca a luat locuinta si a scos- o la vanzare.
din anul 2006 pana in anul 2009 a stat in romania. Din 2010 s a mutat inapoi in germania.
Pana in prezent nu am mai stiut nimic si nici nu a fost instiintat de acel credit.
Astazi a primit o notificare de la banca in care este speificat sa i a legutura cu banca respectiva pt acel credit.
Este posibil ca dupa 10 ani sa primeasca acea notificare?
Sa presupunem ca banca a vandut locuinta si si a scos banii cumva?
Dar acea datorie nu s a prescris dupa atatia ani?
Ce se poate intampla acum dupa o perioada de 10 ani?

va multumesc!
Buna ziua,

As vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
Domnul x are dubla cetatentie( romana si germana). a locuit mai mut timp in germania in jur de 20 de ani.
In anul 1999 a achizitionat in germania o casa cu credit la banca y.
in anul 2000 a ramas fara loc de munca si nu a mai putut sa plateasca acel credit.
banca a luat locuinta si a scos- o la vanzare.
din anul 2006 pana in anul 2009 a stat in romania. Din 2010 s a mutat inapoi in germania.
Pana in prezent nu am mai stiut nimic si nici nu a fost instiintat de acel credit.
Astazi a primit o notificare de la banca in care este speificat sa i a legutura cu banca respectiva pt acel credit.
Este posibil ca dupa 10 ani sa primeasca acea notificare?
Sa presupunem ca banca a vandut locuinta si si a scos banii cumva?
Dar acea datorie nu s a prescris dupa atatia ani?
Ce se poate intampla acum dupa o perioada de 10 ani?

va multumesc!
Răspuns la discuția mita
va multumesc!
Buna ziua,

Am o soicetatea cu activitatea suspendata. Nu am probleme cu statul dar in schimb am un credit la banca. rata o platesc lunar din banii firmei care mi au ramas.
As putea sa fac dizolv societatea si creditul sa l transfer pe perosoana fizica?
Răspuns la discuția mita
Nu am dat prea multi bani. Dar sunt f multi studenti care se plang si poate nu au bani si renunta la multe lucruri numai ca sa plateasca acel examen.
Si cand esti student oricum iti este frica sa faci plangere.
Ma gandeam ca se poate face ce sa oprim aceste lucruri.
Răspuns la discuția mita
stiu si am vazut.
Discuție mita
Buna ziua,

In anul 2005 am aboslvit facultatea. In facultatea respectiva este un profesor care ia mita pt fiecare examen 100 de euro pt fiecare examen.
Dupa atata timp mai pot sa fac plangere?
Sau fapta s a prescris
Va multumesc!