avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate suspendata cu credit in banca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate suspendata cu credit in banca

Buna ziua,

Am o soicetatea cu activitatea suspendata. Nu am probleme cu statul dar in schimb am un credit la banca. rata o platesc lunar din banii firmei care mi au ramas.
As putea sa fac dizolv societatea si creditul sa l transfer pe perosoana fizica?
Cel mai recent răspuns: alberto_e60 , utilizator 22:25, 29 Iunie 2010
mai bine lasa-l asa, nu-l mai transfera.
ca si asa bancile castiga destul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare gaj in caz de insoventa dkarmen_76 dkarmen_76 Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o idee, o solutie la o problema extrem de delicata. Cumnatul meu are o firma ce comercializeaza materiale de constructii. ... (vezi toată discuția)
vinzare /dare in plata / imobil la pers fizica (creditor) Klara77 Klara77 Buna seara ! Va rog frumos ajutati-mă cu un sfat legat de cum as putea sa trec apartamentul in care locuiesc , de pe persoana juridică pe persoana fizica ( ... (vezi toată discuția)
Insolventa societate nicolici32 nicolici32 am o firma care a inceput activitatea in 2008incep. anului nu a mers si la finele anului am intrerupt activitatea in acea perioada am cumparat cateva aprate ... (vezi toată discuția)