avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate suspendata cu credit in banca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate suspendata cu credit in banca

Buna ziua,

Am o soicetatea cu activitatea suspendata. Nu am probleme cu statul dar in schimb am un credit la banca. rata o platesc lunar din banii firmei care mi au ramas.
As putea sa fac dizolv societatea si creditul sa l transfer pe perosoana fizica?
Cel mai recent răspuns: alberto_e60 , utilizator 22:25, 29 Iunie 2010
mai bine lasa-l asa, nu-l mai transfera.
ca si asa bancile castiga destul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare gaj in caz de insoventa dkarmen_76 dkarmen_76 Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o idee, o solutie la o problema extrem de delicata. Cumnatul meu are o firma ce comercializeaza materiale de constructii. ... (vezi toată discuția)
Insolventa societate nicolici32 nicolici32 am o firma care a inceput activitatea in 2008incep. anului nu a mers si la finele anului am intrerupt activitatea in acea perioada am cumparat cateva aprate ... (vezi toată discuția)
vinzare /dare in plata / imobil la pers fizica (creditor) Klara77 Klara77 Buna seara ! Va rog frumos ajutati-mă cu un sfat legat de cum as putea sa trec apartamentul in care locuiesc , de pe persoana juridică pe persoana fizica ( ... (vezi toată discuția)