Va multumesc foarte mult pentru raspuns .Da medicul care la operat ne-a spus ca certificatul medico legal se poate elibera cand e externat din spital. Ar mai o intrebare minorul care la taiat pe fiul meu era in stare de ebrietate . Asta ar fi un gastig din partea noastra sau al lui nu mai stiu cum sa gandesc. Va multumesc
Buna ziua am si eu o problema .Baeatul meu in varstra de 16 ani si 11 luni a fost taiat cu coasa la un picior . Baiatul care la taiat e si el minor in varstra de 14 ani . In urma taieturi copilul meu e internat in spitalde 3 zile .Martori au fostaudiati cum si baiatul care la taiat la politia din localitate noi ce putem face cand iese copilul din spital va rog mult un raspuns daca e nevoie de mai multe detalii le dau. Scuzatima poate am scris cu greseli dar sunt disperata. Va multumesc
Va multumesc foarte mult mama ei e cu amenintarile ca e minora si nu are voie sa stea cu fratele meu si profita de pensia de urmasi pe motivul asta.Dar nu cred cai o problema nimeni nu o tine cu forta sta de voie buna cu fratele meu .
Problema e a prietenei fratelui meu ea e an varstra de 17 ani are tatal decedat si primeste pensie de urmas.De cand sa mutat la fratele meu mama sa refuza sa-i mai dea pensia are dreptul sa faca asa ceva?.Totusi fica sa nu mai locueste la dansa. Va multumesc
Va multumesc mult deci nu mai e nevoie de un alt proces?Trebuie mers la tribunal cu un act de-a tatalui care face dovada ca e gresit numele nu? Va multumesc pentru raspuns
Problema mea este.Prenumele tatalui baetelului meu an varsts de 16 ani a fost gresit an hotararea judecatoreasca de recunoasterea copilului si certificatul de nastere si B.I sunt facute cu prenumele tatalui gresit tatal e trecut florin an actele copilului si an actele sale de fapt e florian acum am anteles ca trebuie mers an istanta cu 2 martori.Dar asta ar ansemna alt proces pt recunoasterea copilului?Va rog lamuritima . Va multumesc