avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Activitate saraines

Activitate saraines

Răspuns la discuția Va rog mult un raspuns
Va multumesc foarte mult pentru raspuns .Da medicul care la operat ne-a spus ca certificatul medico legal se poate elibera cand e externat din spital. Ar mai o intrebare minorul care la taiat pe fiul meu era in stare de ebrietate . Asta ar fi un gastig din partea noastra sau al lui nu mai stiu cum sa gandesc. Va multumesc
Buna ziua am si eu o problema .Baeatul meu in varstra de 16 ani si 11 luni a fost taiat cu coasa la un picior . Baiatul care la taiat e si el minor in varstra de 14 ani . In urma taieturi copilul meu e internat in spitalde 3 zile .Martori au fostaudiati cum si baiatul care la taiat la politia din localitate noi ce putem face cand iese copilul din spital va rog mult un raspuns daca e nevoie de mai multe detalii le dau. Scuzatima poate am scris cu greseli dar sunt disperata. Va multumesc
Răspuns la discuția O lamurire va rog
Va multumesc foarte mult mama ei e cu amenintarile ca e minora si nu are voie sa stea cu fratele meu si profita de pensia de urmasi pe motivul asta.Dar nu cred cai o problema nimeni nu o tine cu forta sta de voie buna cu fratele meu .
Răspuns la discuția O lamurire va rog
Am uitat sa scriu ca ea urmeaza cursurile scolare.
Problema e a prietenei fratelui meu ea e an varstra de 17 ani are tatal decedat si primeste pensie de urmas.De cand sa mutat la fratele meu mama sa refuza sa-i mai dea pensia are dreptul sa faca asa ceva?.Totusi fica sa nu mai locueste la dansa. Va multumesc
As vrea sa stiu daca la un minor de 16 ani ai trebuie pasaport pentru a iesi din tara an U.E sau e deajuns C.I .? Va multumesc.
Răspuns la discuția Va rog sa ma lamuriti
da asta e problema eu locuiesc an Portugalia se poate sa mearga fatele meu ca banuiesc ca copilul nu ca e minor Va multumesc si mii de scuze
Judecatoria Tulcea
Va multumesc mult deci nu mai e nevoie de un alt proces?Trebuie mers la tribunal cu un act de-a tatalui care face dovada ca e gresit numele nu? Va multumesc pentru raspuns
Problema mea este.Prenumele tatalui baetelului meu an varsts de 16 ani a fost gresit an hotararea judecatoreasca de recunoasterea copilului si certificatul de nastere si B.I sunt facute cu prenumele tatalui gresit tatal e trecut florin an actele copilului si an actele sale de fapt e florian acum am anteles ca trebuie mers an istanta cu 2 martori.Dar asta ar ansemna alt proces pt recunoasterea copilului?Va rog lamuritima . Va multumesc