avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog o lamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog o lamurire

As vrea sa stiu daca la un minor de 16 ani ai trebuie pasaport pentru a iesi din tara an U.E sau e deajuns C.I .? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 07:30, 2 Iulie 2010
Cartea de identitate valabila constituie document de calatorie pe
baza caruia cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene.
daca este insotit minorul de un singur parinte va trebuie si acordul celuluilat parinte ,
acordul este dat in fata notarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate provizorie hadasssa hadasssa Buna seara! Deoarece mi-a expirat cartea de identitate am fost sa imi fac alta noua dar, deoarece nu sunt proprietar pe imobilul in care locuiesc trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Poate fi adus de bunici un copil cu pașaport britanic din românia în uk fără procura de la părinți? Silvia.M Silvia.M Bună ziua. Poate fi adus un copil de 2 ani, cu pașaport britanic, însoțit de bunici, dar fără procura, din România în Anglia? Sau se poate face o ... (vezi toată discuția)
minor in strainatate fara parinti vdor vdor Buna seara, as vrea sa stiu de ce acte am nevoie pentru a merge in vacanta impreuna cu fratele meu mai mic (16 ani) fara parinti. Eu avand 25 de ani. Am ... (vezi toată discuția)