avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate florentin35

Activitate florentin35

florentin35 a scris:

Buna Ziua. Imi puteti spune daca obiectivele petroliere fac parte din constructii cu caracter temporar sau definitiv,tinand cont ca sondele au o perioada limitata de productie, ele fiind abandonate ulterior.Va rog sa-mi spuneti din ce lege,ordin sau ordonanta de guvern reiese caracterul temporar sau definitiv pentru realizarea obiectivelor de investitie, forajul si echiparea unei sonde.#-o
Buna Ziua. Imi puteti spune daca obiectivele petroliere fac parte din constructii cu caracter temporar sau definitiv,tinand cont ca sondele au o perioada limitata de productie, ele fiind abandonate ulterior.Va rog sa-mi spuneti din ce lege,ordin sau ordonanta de guvern reiese caracterul temporar sau definitiv pentru realizarea obiectivelor de investitie, forajul si echiparea unei sonde.#-o
Va multumesc.mult.
As vrea sa demolez o casa,iar prin certificatul de urbanism emis de primarie mi se cere aviz de debransare electrica si gaze naturale.Care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru obt. acesor avize si ce ar tebui sa anexez(cerere,documentatie.etc...).Va multumesc si astept urgent sfaturile dumneavoastra.
As vrea sa inchiriez un teren in extravilanul unei comune,iar in titlul de proprietate apar 3 proprietari din care 2 au murit si au ramas mostenitorii.Neavand sucsiune ce obtiune am eu?Exista o lege care ofera dreptul celui ramas in viata sa inchirieze o suprafata din terenul care apare in titlu fara a dezbate succesiunea?