avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este constructie cu caracter temporar obiectivul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este constructie cu caracter temporar obiectivul petrolier?

Buna Ziua. Imi puteti spune daca obiectivele petroliere fac parte din constructii cu caracter temporar sau definitiv,tinand cont ca sondele au o perioada limitata de productie, ele fiind abandonate ulterior.Va rog sa-mi spuneti din ce lege,ordin sau ordonanta de guvern reiese caracterul temporar sau definitiv pentru realizarea obiectivelor de investitie, forajul si echiparea unei sonde.#-o
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
florentin35, utilizator
Cel mai recent răspuns: florentin35 , utilizator 14:10, 17 Februarie 2011
florentin35 a scris:

Buna Ziua. Imi puteti spune daca obiectivele petroliere fac parte din constructii cu caracter temporar sau definitiv,tinand cont ca sondele au o perioada limitata de productie, ele fiind abandonate ulterior.Va rog sa-mi spuneti din ce lege,ordin sau ordonanta de guvern reiese caracterul temporar sau definitiv pentru realizarea obiectivelor de investitie, forajul si echiparea unei sonde.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa excavare si foraj iuliasam iuliasam Unul din clientii mei investeste in amenajarea unor lacuri piscicole - “Infiintare pastravarie”, obtinand pentru constructia lor toate ... (vezi toată discuția)
Operator lucrari speciale la sonde nicubrt.14 nicubrt.14 buna ziua, am lucrat in intervalul 2007 - 2017 ca operator lucrari speciale la sonde in cadrul companiei OMV-Petrom, conform legii operatiile speciale la sonde ... (vezi toată discuția)
O sera cucu_bau cucu_bau O sera (unde se vor planta flori) are caracterul unei constructii temporare sau permanente? va multumesc pentru eventualele raspunsuri. (vezi toată discuția)