Va salut , va rog daca cineva ma poate ajuta sa-mi explice cum sa recunosc un copil asumindu-mi obligatiile si drepturile de tata cu toate ca mama minorei se opune..
Dar mai bine sa va explic un pic din istoria aceasta atit de dureroasa ptr mine cat si pentru copil..
in anul 2006 sa nascut fiica mea si din unele motive bine intemeiate nu am putut fi prezent la starea civila din Spania ca sa pot recunoaste acest copil, dar in schimb am colaborat financiar la cresterea acestui copil numa din transferuri bancare doveditoare se aduna o suma de 37.000 euro pina in anul 2008. Nu va mai spun cat am colaborat fara sa am acte doveditoare dar in schimb am foarte multi martori. Precizez ca mama minorei e cetatean roman si minora este inregistrata in Romania. Am avut o relatie de concubinaj cu mama minorei din anul 2003 pina in anul 2009 decembrie..In anul 2008 am reluat dupa un timp conviventia cu aceasta persoana caremi-a zis ca o sa vina timpu sa recunosc si copilu ca nu e graba ..Anul trecut in 2009 am fost cu totii in romania sa inregistram copilul dar ea pe ascuns ia scos pasaportul (cum eu nu figuram in actele traduse din spania , a avut acest drept ) a luat copilul si a plecat in spania la un amant al sau..Din acel moment eu continui sa trimit bani copilului dar ea tot nu vrea sa recunosc copilul.. Eu am o situatie stabila in spania si un salariu destul de mare dar cum copilul e roman statul spaniol nu poate interveni zilnic trec pe la scoala copilului sa o vad macar un minut dar ma amenintat cu politia ca daca mai vin pe acolo o sa am probleme... ceea ce nu vreau..Precizez ca in Spania ea nu are nici o sursa de venit legala si supravetuieste din prostitutie(exista martori) Dar cel mai important este ca mereu ascunde copilul si imi doresc din suflet sa-i pot oferi COPILULUI MEU DIN CE AM,,Va rog ajutatima sa-mi pot exersa acest drept si aceasta obligatie fata de fetita mea ...Va multumesc