aceste dividente inca nu s-au platit ,.ar dori sa fac luna aceasta cu o parte din ele ,adica un procent de 30% si sa plateasca impozit si restul pina in decembrie,dar..exista un dar..cam taraganeaza...mereu nu sunt bani de dat la stat ,adica impozit pe dividente,:D
patroni fac ce doresc prea putin tin cont de legi si fiscalitate..#-o
Multumesc d-na Magda pentru raspuns ..,mai astept sugestii daca ar mi fi si alte portite,ca aceste proceduri descris de d-voastra le-am studiat si citit,....:(
La o societate care a avut in 2009 profit s-a repartizat prin Hot. AGA la dividente.
Acestea urmind sa fie platite de-a lungul anului 2010.
Acum administratorul ar dori sa nu mai scoata dividente, sa nu plateasca impozit pe dividente sau sa repartizeze doar o parte si sa plateasca ,dar cu restul ce se poate face?ce solutie as putea sa-i ofer pentru acest profit care se afla in 1171 in balanta.
degeba i-am explicat ce spune Codul fiscal..nu prea intelege,spune ca trebuie sa existe o solutie #-o
.
o firma asuspendat activitatea la 31.12.2009,
in ianuarie are plati la buget si cheltuielile cu suspendarea firmei,iar in martie are chitanta de la ORC pentru depunerea bilantului anual.
Intrebare-aceste cheltuieli apar in bilantul de la 30.06?
Stiu ca dupa suspendare nu este voie sa se faca venituri si cheltuieli.
Multumesc anticipat!!
Am o firma care a suspendat activitatea la 31.12.2009.
Acum la 30.06.2010 este obligata sa depuna bilant la Administratie?
Ce se poate intimpla daca nu depune?Administratorul nu e in tara momentan..
Multumiri..
La o firma s-a primit marfa in custodie pe perioada campaniei promotionale..
LA sf. campaniei promotionale eceasta intra in contul de gestiune 371-marfa.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat:cum inregistrez factura?La data primiri in custodie sau la dat intrari ca marfa?
Multumesc..
La o firma care are ob. de activitate prestari servici -momente speciale
are citiva clienti neincasati in totalitate .Ce pot face in aceasta situatie cu facturile in sold din 2007?Acesti clienti sunt persoane fizice care au facut c-da la aceste servici prin internet,au depus un avans,s-a executat serviciu(adica livrarea de diferite cadouri si aranjamente florale)si urma sa incasam diferenta.Desi s-a luat legatura cu acesti clienti telefonic.,imediat dupa eveniment cu promisiunea de a veni si achita integral c-da nu au venit nici pina in ziua de azi.
Cum sa procedez?
cu multumiri..