avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate sorin nistor

Activitate sorin nistor

MULTUMESC PT RASPUNS
Buna ziua. Am urmatoarea speta: Stabileşte ca pârâtul să plătească în favoarea reclamantului suma de 1000 lei, lunar, cu titlu de pensie de întreţinere, începând cu data introducerii acţiunii şi până la finalizarea studiilor, nu mai târziu de vârsta de 26 ani, cu luarea în considerare a sumelor achitate după momentul introducerii prezentei cereri.
Eu nu am primit nici o dovada ca este student. A terminat liceul in vara 2023, dar imi tot spune sa i trimit bani ca este student, fara nici o dovada: carnet sau adeverinta. Cum verific daca lucreaza undeva? Multumesc
Răspuns la discuția Partaj - Calcul sulta
multumesc .
Răspuns la discuția Partaj - Calcul sulta
Multumesc pt raspuns, dar mai am niste completari:
- creditul nu intra in calcul?
- eu nu sunt parte in actele firmei, chiar daca unele utilaje au fost cumparate din banii de credit. Intrebare: firma intra in calcul de masa partajabila?
Buna ziua
Am divortat in 11.2019. As dori sa deschid actiune de partaj in urmatoarea speta;
Teren cumparat in comun, dar nu este specificat cotatia. Terenul l am ingrijit eu, toti bani pe care i am investit, am chitante, facturi, atit inainte de divort cit si dupa. Ea nu a contribuit cu nimic ca investitie. Veniturile mele sunt mai mari decit ale iei, dupa cum reiese din fisa de CNPP.
Avem un credit de nevoi personale / 5 ani la care eu achit ratele de la inceput. Creditul se termina in 2022. Am chitantele de la banca, extrase, etc.
Daca nu ajung la un acord, ce sanse am sa obtin terenul? Terenul l am trecut din extravilan in intravilan, am facut o bucatarie de vara cu acte in regula, etc si alte investitii . Cum se calculeaza acea sulta? Sa discutam pe cifre: in 2016 terenul a costat 6100 euro, in 2017 am facut un credit in valoare de 120000 lei, am deschis o firma pe numele ei , eu avind 3 joburi la vremea respectiva. Sprijinul profesional legat de firma era asigurat de mine.
Multumesc
1. Deci probabilitatea de a achita rata la banca incepind cu luna iulie este ZERO, intrucit nu mai am nici un fel de venit...statul prin ministerul de finante trebuia sa-mi aloce banii anul acesta , dar prin OUG 45/2010 ma plimba pina in 2012 cu suma de 17000 , (eu am de achitat la banca este de aprox. 16000) , ce pot face?
2. Si in cazul in care banca nu ar fi de acord , ce trebuie facut?
3. Creditul de la banca este pe nevoi personale si nu am avut niciodata intirziere chiar din contra , cind am avut posibilitatea am achitat si cite 3, 4 rate anticipat reactualizind creditul.
Buna ziua. am o intrebare (si cred ca nu sunt singurul). Actualmente sunt inca somer pina pe 15.06.2010.
In cursul anului 2009 am cistigat in instanta un proces prin care statul roman imi este dator cu suma de 17000 ron, suma ce va fi reesalonata conf. OUG nr. 45/2010 pentru 2012 - 2014.
Problema este urmatoarea: creditul pe care il am la o banca comerciala este de aproximativ 16000 ron , iar in curind datorita epuizarii perioadei de somaj , urmeaza sa intru in imposilitate de plata a ratelor.
Intrebarea mea este: care este procedura ca datoria pe care o are statul roman la mine sa o pot "pasa" bancii la care am creditul?

In speranta unui raspuns favorabil, va multumesc anticipat