avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul familiei sau probleme juridice de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am urmatoarea speta: Stabileşte ca pârâtul să plătească în favoarea reclamantului suma de 1000 lei, lunar, cu titlu de pensie de întreţinere, începând cu data introducerii acţiunii şi până la finalizarea studiilor, nu mai târziu de vârsta de 26 ani, cu luarea în considerare a sumelor achitate după momentul introducerii prezentei cereri.
Eu nu am primit nici o dovada ca este student. A terminat liceul in vara 2023, dar imi tot spune sa i trimit bani ca este student, fara nici o dovada: carnet sau adeverinta. Cum verific daca lucreaza undeva? Multumesc
Cel mai recent răspuns: sorin nistor , utilizator 11:40, 18 Ianuarie 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, daca este major atunci trebuie sa va faca dovada continuarii studiilor. Daca munceste sau nu, nu are relevanta atata timp cat are mai putin de 26 ani si studiaza.
MULTUMESC PT RASPUNS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere copil rocky rocky buna ziua, am si eu o intrebare care sunt convinsa ca s-a regasit in aceste forum-uri de multe ori. Sunt divortata de multi ani de zile, copilul meu are 19 ... (vezi toată discuția)
Plătesc pensie de întreținere fără să am certitudinea că majorul își continuă studiile. cum pot verifica acest lucru? ANDREEA 98 ANDREEA 98 Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie: - platesc pensie de intretinere copilului care tocmai a inceput facultatea si refuza vehement sa-mi faca si mie ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei alimentare dupa 18 ani dupa terminarea liceului ... roolly roolly Plata pensiei alimentare dupa 18 ani Dupa terminarea liceului in 2022 nu am intrat la Facultatea de Medicina si am continuat sa ma pregatesc. In 2023 am ... (vezi toată discuția)