avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaStefan

Activitate AndreeaStefan

Multumesc!
Buna ziua!
Este obligatoriu la o societate de 20 angajati ca persoana care se ocupa de SSM sa aiba functia in CIM ca Inspector SSM sau este suficient sa fie angajat pe alta functie si sa aiba si atributii SSM (mentionez ca persoana in cauza are cursuri de pregatire 80 ore). Multumesc!
Răspuns la discuția Incapacitate de munca
Multumesc frumos pentru raspuns

Cornel Vasile a scris:

In acest caz, puteti demara procedura cercetarii disciplinare daca nu mai este in concediu medical.

Buna ziua,
In legatura cu un salariat care a stat in medicale 180 de zile.
Dupa terminarea acestor zile a intrat in comisie medicala, dupa care in urma expertizei s-a eliberat o decizie cu invaliditate GR.III. Persoana in cauza urmeaza sa depuna dosarul la Casa de Pensii. In timpul acesta cand nu are nicio acoperire refuza sa vina la serviciu pentru clarificarea situatiei . Ce poate face angajatorul in acest caz?
multumesc mult
Sunt foarte derutata, nu stiu cum sa procedez. Poate imi dati o solutie care sa nu atraga probleme.
Deci pot sa-i incetez cim cu art.56 al.1 lit.c incepand cu data de 31.12.2015, data la care nu mai avea medical.
Buna ziua,
Am o salariat care si-a depus dosarul pentru limita de varsta in septembrie 2015. Decizia a iesit pe 09.12.2015 .Problema mea este ca salariatul are concediu medical din septembrie pana la 30 12.2015. Intrebarea era daca este corect sa-i fac incetarea pentru limita de varsta cu 31.12.2015 cand termina co medical. va multumesc anticipat
buna ziua! am si eu o intrebare la subiectul de mai sus: Ce se intampla in cazul in care angajatorul doreste sa colaboreze cu pensionarul in continuare. Se merge pe acelasi CIM sau asteptam decizia si facem alt CIM cu data emiterii din decizia de pensionare.
va multumesc mult