avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... continuitate cim dupa pensionare limita varsta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

continuitate cim dupa pensionare limita varsta

Buna ziua. Am un salariat care a iesit la pensie pentru limita de varsta in anul 2011 si nu i-am facut un alt contract de munca ramanand tot pe cim-ul vechi . Este o problema ca nu i-am inchis cim vechi si sa-i redeschid alt cim. multumesc
Cel mai recent răspuns: AndreeaStefan , utilizator 13:51, 19 Martie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Codul muncii nu prevede nici o sanctiune in aceasta situatie asa ca puteti sa o lasati asa.
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un angajat s-a pensionat fara sa anunte angajatorul simi82 simi82 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: Unul din salariatii nostri are contract de munca pe perioada nedeterminata. Anul trecut in ... (vezi toată discuția)
Angajat care are decizie de pensie pentru limita de varsta nu anunta angajatorul jujica jujica Buna ziua Un angajat are de 6 luni decizia de pensionare pentru limita de varsta si isi desfasoara activitatea in baza vechiului CIM. Doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez legal in cazul unui cim pentru proaspat pensionar? drg75 drg75 Pentru inceput vreau sa descriu cadrul in care se desfasoara actiunea... In anul 2006, recunosc cinstit ca fara sa cunosc legislatia muncii de la vremea ... (vezi toată discuția)