avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate gicuta68

Activitate gicuta68

Bună ziua. Mulțumesc pentru răspuns. Mai am o întrebare. Tatăl meu că să își facă acte trebuie să aibă acordul de la frații lui ? Ei au fost 6 frați, în viață mai sunt 4. Mulțumesc.

trandafir2 a scris:

Bună ziua gicuta68, Prima data, ca sa fie treaba treaba, ar trebui ca tatal dumitale sa isi faca acte pe casa, si sa nu te lase pe dumneata incurcat si fara acte pe casa. Apoi, dupa ce tatal dumitale are acte pe casa, poate sa faca donatie sau testament. Dar daca batranul mai are si alti copii, atunci este o problema fie cu testamentul fie cu donatia, dupa caz daca ceilalti descendenti se revolta.

Bună ziua. Vă rog să mă îndrumați ce trebuie sau cum trebuie să procedez in următoarea situație. Tatăl meu când și-a făcut casa ( acum are 82 ani, atunci avea 21) a făcut-o pe un teren cumpărat de tatăl lui. El în toți acești ani a plătit inpozit pe numele lui. Acum dorește să îmi lase mie moștenire după ce nu vor mai fi in viață atât el cât și mama mea printr-un un act de donație. Precizez că el și frații lui nu au dezbătut moștenirea după decesul bunicilor mei. Vă rog să mă îndrumați ce ar trebui să fac pentru a se realiza ceea ce vor ei. Vă mulțumesc.
Bună ziua. Când se face cadastru ce se menționează în acel document? Mulțumesc.
Bună seara. Vă rog să mă ajutați cu un răspuns. Părinții mei vor să-mi facă acte pe casă și terenul de lângă ea. Ei vor că după ce nu vor mai fi în viață
să rămân eu moștenitor. Menționez că mai am doi frați. Ce acte trebuie să întocmească ca să pot beneficia de ceea ce vor să-mi ofere? Vă mulțumesc.
Buna ziua. Lucrez la doua societati,la una cu norma intreaga iar la cealalta cu 5 ore.Este normal ca in fiecare luna sa completez declaratia pe propria raspundere la firma in care sunt angajat cu 5 ore ? Va multumesc.
Buna seara.Am si eu o curiozitate. Daca am un card de salarii la o banca si nu o sa consum soldul pe o perioada mai multa,voi beneficia de vreo dobanda? Sau mai bine zis ,daca eu incerc sa fac economii cu acel card voi beneficia de de dobanzi? De ce fel de dobanzi voi beneficia?
Va multumesc.
Discuție ajutor
Buna ziua.Am si eu o problema pe care nu o inteleg si de aceia va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am o autorizatie de PF pe care am ssuspendato in 2010 deoarece nu mai aveam timp si de ia.Autorizatia o am din 2005.In timp ce am avut aceasta autorizatie activa eu lucram si mai si lucrez si acum la o firma la care se plateste toate datoriile catre stat inclusiv CNAS-ul.Astazi am primit o scrisoare de la CNAS precum ca am de platit suma de1190 lei catre ei aferent anilor 2007-2010,deaceia va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns,sa-mi spuneti daca e normal si legal sa dau acesti bani tinind cont ca eu am platit si platesc CNAS-ul de la firma la care lucrez si ce trebuie sa fac in cazul in care nu sunt obligat sa platesc aceasta suma. Va multumesc foarte mult.
Răspuns la discuția pensie alimentara
si in cazul acesta inseamna k nu voi mai fi obligat sa platesc pensie alimentara nu?
Ma refer daca va da la fara frecventa.Am uitat sa va mai intreb ceva ,daca va da la o facultate de stat si ii voi da pensie alimentara, pensia cui o voi da,
lui sau lui maicasa? Va multumesc foarte mult.
Răspuns la discuția pensie alimentara
Multumesc pt raspuns,vreau sa va mai intreb ceva,conteaza la ce fel de facultate da? Ma refer daca de stat sau la fara frecfenta
Buna ziua
Am un copil care a terminat 12 clase anul trecut (2010) si nu sia mai continuat studiile deoarece nu a luat bacul.Daca el isi va relua studiile in toamna eu voi mai fi obligat sai platesc pensia alimentara? Mentionez ca iam platit pensie alimentara pina anul trecut cind a terminat studiile dar pentru faptul ca nu sia mai continuat studiile si sa angajat ,nu iam mai dat pensia alimentara.Va multumesc mult.