avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ajutor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ajutor

Buna ziua.Am si eu o problema pe care nu o inteleg si de aceia va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am o autorizatie de PF pe care am ssuspendato in 2010 deoarece nu mai aveam timp si de ia.Autorizatia o am din 2005.In timp ce am avut aceasta autorizatie activa eu lucram si mai si lucrez si acum la o firma la care se plateste toate datoriile catre stat inclusiv CNAS-ul.Astazi am primit o scrisoare de la CNAS precum ca am de platit suma de1190 lei catre ei aferent anilor 2007-2010,deaceia va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns,sa-mi spuneti daca e normal si legal sa dau acesti bani tinind cont ca eu am platit si platesc CNAS-ul de la firma la care lucrez si ce trebuie sa fac in cazul in care nu sunt obligat sa platesc aceasta suma. Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:10, 3 Octombrie 2011
Eu cred ca trebuia sa prezinti la CNAS un document din care sa rezulte ca PF-ul este suspendat- nu are activitate. Personal asa am facut.
Am dupus o copie de pe formularul 070 inregistrat la finante, atunci cand am facut suspendarea in 2009
mergeti si faceti dovada ca ati lucrat si ca ati platit asigurarea de sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si fnuass alexi alexi Am o mare dilema: am primit ieri o notificare de la CNAS prin care mi se solicita sa depun niste documente: declaratia privind obligatiile de constituire si ... (vezi toată discuția)
Se poate prescrie o datorie?in ce conditii? ayna1 ayna1 Buna ziua.Am fost PFA cu norma impusa di 2002 pana in 2003,din 2003 pana in 2005,si din 2005 pana in ian 2008.Cu cateva pauze timp in care mi-am modificat ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale....ilegale? rokxana rokxana buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva nelamuriri. - conform legislatiei din 2006, studentii erau scutiti de taxa pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)