Buna ziua.Am si eu o problema pe care nu o inteleg si de aceia va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am o autorizatie de PF pe care am ssuspendato in 2010 deoarece nu mai aveam timp si de ia.Autorizatia o am din 2005.In timp ce am avut aceasta autorizatie activa eu lucram si mai si lucrez si acum la o firma la care se plateste toate datoriile catre stat inclusiv CNAS-ul.Astazi am primit o scrisoare de la CNAS precum ca am de platit suma de1190 lei catre ei aferent anilor 2007-2010,deaceia va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns,sa-mi spuneti daca e normal si legal sa dau acesti bani tinind cont ca eu am platit si platesc CNAS-ul de la firma la care lucrez si ce trebuie sa fac in cazul in care nu sunt obligat sa platesc aceasta suma. Va multumesc foarte mult.
Eu cred ca trebuia sa prezinti la CNAS un document din care sa rezulte ca PF-ul este suspendat- nu are activitate. Personal asa am facut.
Am dupus o copie de pe formularul 070 inregistrat la finante, atunci cand am facut suspendarea in 2009
mergeti si faceti dovada ca ati lucrat si ca ati platit asigurarea de sanatate
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pfa si fnuass
alexi
Am o mare dilema: am primit ieri o notificare de la CNAS prin care mi se solicita sa depun niste documente: declaratia privind obligatiile de constituire si ... (vezi toată discuția)