avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe si impozite locale....ilegale?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe si impozite locale....ilegale?

buna ziua,
va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva nelamuriri.
- conform legislatiei din 2006, studentii erau scutiti de taxa pentru eliberarea autorizatiei de functionare PF?
- taxa de viza anuala se plateste chiar daca PF-ul nu a functionat nici o zi insa autorizatia nu a fost inchisa/suspendata (din necunoastere #-o)?
- apoi am inteles ca PF-urile s-au transormat in 2008 in PFA-uri si aveam obligatia sa ma prezint nu stiu unde sa fac modificari, in caz contrar urmand a fi radiata autorizatia din oficiu. de ce a mea e inca valabila si sunt buna de plata?

multumesc mult de tot pt orice informatie!

Alte discuții în legătură

Vizã anuala pentru autorizatie pf rokxana rokxana buna ziua, am obtinut undeva in anul 2005-2006 o autorizatie pentru PF (comert ambulant) insa nu am depus aceasta autorizatie la Registrul Comertului pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa radiata Miki&Eta Miki&Eta buna ziua.am avut o autorizatie pfa si in urma cu doi ani,am intrat in paternitate,iar acum as vrea sa prelungesc un ani pentru ca copilul meu are un handicap ... (vezi toată discuția)
Pfa flory_dinamo83 flory_dinamo83 Am fost ieri, 04.08.2010, la primarie sa-mi inchid pfa-ul deschis in urma cu 5 ani si nu l-am mai folosit cam de 4 ani. Mi s-a spus ca pfa-urile autorizate de ... (vezi toată discuția)