Am fost ieri, 04.08.2010, la primarie sa-mi inchid pfa-ul deschis in urma cu 5 ani si nu l-am mai folosit cam de 4 ani. Mi s-a spus ca pfa-urile autorizate de ei au devenit nule de drept prin OUG 44/2008. Stiti ceva in legatura cu asta? Chiar a devenit nula sau mai trebuie sa fac si eu ceva?
Astept raspuns.
Pf- urile nu mai sunt autorizate de catre primarie , prin noua ordonanta se depune dosarul ptr actualizare la ONRC . Infiintarea pf-urilor se autorizeaza de catre ONRC. Vedeti care e situatia la Administr. Financiara.
O zi frumoasa!
PFA-ul dumneavoastra a fost radiat prin OUG 44/2008 pe data de 24 aprilie anul curent. Trebuie sa mergeti la Registrul Comertului unde mai platiti o taxa si va da o dovada pe care o depuneti la Administratia financiara.
Eu am fost in aceeasi situatie si am aflat cum sa procedez dupa multe cautari si intrebari.
Pfa radiata
Miki&Eta
buna ziua.am avut o autorizatie pfa si in urma cu doi ani,am intrat in paternitate,iar acum as vrea sa prelungesc un ani pentru ca copilul meu are un handicap ... (vezi toată discuția)