avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa

Am fost ieri, 04.08.2010, la primarie sa-mi inchid pfa-ul deschis in urma cu 5 ani si nu l-am mai folosit cam de 4 ani. Mi s-a spus ca pfa-urile autorizate de ei au devenit nule de drept prin OUG 44/2008. Stiti ceva in legatura cu asta? Chiar a devenit nula sau mai trebuie sa fac si eu ceva?
Astept raspuns.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manuela Munteanu , utilizator 10:44, 12 August 2010
Pf- urile nu mai sunt autorizate de catre primarie , prin noua ordonanta se depune dosarul ptr actualizare la ONRC . Infiintarea pf-urilor se autorizeaza de catre ONRC. Vedeti care e situatia la Administr. Financiara.
O zi frumoasa!
PFA-ul dumneavoastra a fost radiat prin OUG 44/2008 pe data de 24 aprilie anul curent. Trebuie sa mergeti la Registrul Comertului unde mai platiti o taxa si va da o dovada pe care o depuneti la Administratia financiara.
Eu am fost in aceeasi situatie si am aflat cum sa procedez dupa multe cautari si intrebari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa: radiere conform oug 44/2008 dre_andrei dre_andrei Salut, Am infiintat in 2007 un PFA. Toate bune si frumoase, norma de venit, eliberez facturi, iau banii. In aprilie 2011 depun actele pentru un credit si ... (vezi toată discuția)
Pfa radiata Miki&Eta Miki&Eta buna ziua.am avut o autorizatie pfa si in urma cu doi ani,am intrat in paternitate,iar acum as vrea sa prelungesc un ani pentru ca copilul meu are un handicap ... (vezi toată discuția)
Oug 44/2008 - schimbarea statutului juridic loregina loregina Am un PF din ianuarie 2008 și vreau să-l modific în întreprindere individuală după OUG 44/2008. Cum procedez? Trebuie să merg la primărie sau la ... (vezi toată discuția)