avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... vizã anuala pentru autorizatie PF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

vizã anuala pentru autorizatie PF

buna ziua,
am obtinut undeva in anul 2005-2006 o autorizatie pentru PF (comert ambulant) insa nu am depus aceasta autorizatie la Registrul Comertului pentru functionare. Deci nu am functionat nici o zi.
Astazi sun înştiinţată că am de platit 45 lei viza autorizatie şi 55 lei penalitati la aceasta taxa in conditiile in care nu m-a înştiinţat nimeni până la aceasta dată că am aceasta obligatie.
mentionez ca la data obtinerii autorizatiei si până în 2009 am fost studentă la zi la o universitate de stat.
în acest context nu eram scutita de aceasta taxa?
si mai mult.....daca nu am functionat niciodata....se impune aceasta viza?
doresc sa ma infatisez la Taxe si Impozite in cunostinta de cauză.
multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: rokxana , utilizator 08:14, 11 Iunie 2010
viza se plateste doar daca doriti sa functionati ca PFA
multumesc!
deci daca nu am functionat...nu functionez....si nu am nici un gand sa functionez ca PFA (intelegand prin asta acelasi lucru ca si PF ) nu sunt obligata la plata acestei vize nu?
ma puteti ajuta si cu actul normativ in care se stipuleaza astfel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite locale....ilegale? rokxana rokxana buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva nelamuriri. - conform legislatiei din 2006, studentii erau scutiti de taxa pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Taxe locale pfa necroob necroob Buna ziua, Am primit de la primarie o scrisoare prin care mi se percep niste taxe: - Taxa Reclama si Publicitate (13.12.2017) - 35 lei - Taxa ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie functionare pfa iullian iullian As dori sa stiu ce documente sunt necesare obtinerii unei autorizatii de functionare pentru infiintarea unui PFA. Im mod explicit si individual: am absolvit o ... (vezi toată discuția)