avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării card de salarii - beneficiez de dobanzi?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

card de salarii - beneficiez de dobanzi?

Buna seara.Am si eu o curiozitate. Daca am un card de salarii la o banca si nu o sa consum soldul pe o perioada mai multa,voi beneficia de vreo dobanda? Sau mai bine zis ,daca eu incerc sa fac economii cu acel card voi beneficia de de dobanzi? De ce fel de dobanzi voi beneficia?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 20:53, 25 Martie 2012
De ce nu intrebati banca? La C... pentru banii aflati in contul curent personal nu mai acorda dobanda incepand cu 01.01.2012. Era mare rau... 0,25%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare cont inactiv macrisio macrisio In urma cu 4 ani am fost obligat de angajator sa imi fac ard de salariu la o anumita banca ,dupa ce am plecat de la respectiva firma am fost anuntat de ei ca ... (vezi toată discuția)
Problema ifn și bcr BogdanPaul97 BogdanPaul97 Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor. Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)
Comision lunar administrare credit Florentina Mihaela Florentina Mihaela As vrea sa stiu ce inseamna acest comision, adica ce eforturi face banca pentru a pretinde cei 50 ron pe care ii platesc lunar. Multumesc pentru explicatii. (vezi toată discuția)