avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate perfectlemon90

Activitate perfectlemon90

Buna ziua. Am fost condamnat in anul 2011 pentru furt calificat pe o perioada de 1 an si 6 luni cu suspendare si o perioada de proba de 3 ani. Am achitat toate amenzile, cheltuelile judiciare si daunele provocate partilor. Intrebarea mea e acum, dupa 5 ani daca cer un cazier judiciar este gol? Sau trebuie sa fac cerere pentru reabilitare?
Răspuns la discuția Reabilitarea de drept
Multumesc frumos. Eu ma aflu in Elvetia. Cum as putea cere un cazier? Poate sa mearga o ruda de gradul intai_
Buna. Am fost condamnat in 2011 pt complicitate la furt calificat pe o perioada de 1 an si 6 luni cu o perioada de proba de 3 ani. A trecut acest termen si avocatul mi-a zis ca nu trebuie sa fac reabilitare pt ca se face automat reabilitarea de drept. Acum sunt in elvetia si incerc sa imi fac actele pt drept de munca. Oare s-a sters tot din cazier? Ei o sa poata sa vada daca am fost condamnat, sau avocatul meu a avut dreptate si s-a facut reabilitarea de drept fara sa mai merg in instanta? Va multumesc anticipat
am participat la un furt din autoturism pe timp de noapte in care eu sunt doar complice!nu eu am sustras bunurile din masina!ce pedeapsa pot primi.sunt la prima abatere!