avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate FloriLarisa

Activitate FloriLarisa

Buna ziua,

Locuiesc in mun Galati sunt casatorita de 3 ani si am un bebelus de 7 luni, inca nu avem o locuinta si nu ne permitem un credit de locuinta. Daca adresez o cerere pentru a mi se da teren de la primarie mi se va da?? Va intreb pentru ca auzisem ca era o lege potrivit careia cine solicita un teren pentru constructie locuinta si nu primeste nici un raspuns la cerere in 30 e zile de la depunerea acesteia se considera aprobata. Daca da va rog sa ma invatati ce acte trebuie sa fac.
Daca nu cum as putea sa depun dosar anl daca suntem luati in spatiu de o ruda dar aceasta a declarat ca nu locuim acolo si ne-a scazut de la impozit. Noi locuim cu chirie dar proprietarul refuza sa ne faca contract de inchiriere.
Va rog mult dati rsp.
Buna ziua,

Am nevoie de o adeverinta de venit de la firma(lucrez la privat) pentru un credit prima casa si angajatorul refuza vehement sa mi-o elibereze pe motiv ca el nu este de acord ca angajatii sa faca credite in perioada asta, atat mie cat si altor colege. Ce pot sa fac?
Nu sunt bugetara, am lucrat doar la privat, cota inflatiei cum se aplica: pe zi de intarziere sunt in jur de240 zile intarziere?
Va rog dati-mi un raspuns referitor la suma pe care o reprezinta dobanda ca sa stiu daca are rost actiune, si cam cat dureaza toata procedura. Avocatul meu mi-a cerut contul pentru a mi se vira banii si sustine ca nu se poate impune si dobanda, este corect???
CAre este rata dobanzii in cazul acesta?? Mentionez ca salariile restante sunt din 15.iulie 2009-31.12.2009
Buna ziua,

Firma la care lucrez nu mi-a platit concediul medical siconcediul de sarcina si lauzie, am actionat firma in judecata si am primit dupa 9 luni in sfarsit hotarare irevocabila pentru restituirea sumei. Avand in vedere ca este vorba de o suma de 10000 ron ce trebuia sa fac pentru a se aplica si dobanzi penalizatoare soldului restant pentru aceasta intarziere???? Rog raspuns urgent, pentru ca ei urmeaza sa imi vireze banii, se mai poate face ceva pentru a aplica dobanzi?