Firma la care lucrez nu mi-a platit concediul medical siconcediul de sarcina si lauzie, am actionat firma in judecata si am primit dupa 9 luni in sfarsit hotarare irevocabila pentru restituirea sumei. Avand in vedere ca este vorba de o suma de 10000 ron ce trebuia sa fac pentru a se aplica si dobanzi penalizatoare soldului restant pentru aceasta intarziere???? Rog raspuns urgent, pentru ca ei urmeaza sa imi vireze banii, se mai poate face ceva pentru a aplica dobanzi?
Sa adresati o cerere pentru actualizarea sumei cu rata dobânzii, instantei de executare, sumele restante datorate ca salarii fiind executorii de drept cf. art.278 al.1 pct.1 C.pr.civ.(nefiind nevoie, in mod obligatoriu, sa apelati la un executor judecatoresc).
Va rog dati-mi un raspuns referitor la suma pe care o reprezinta dobanda ca sa stiu daca are rost actiune, si cam cat dureaza toata procedura. Avocatul meu mi-a cerut contul pentru a mi se vira banii si sustine ca nu se poate impune si dobanda, este corect???
Daca sunteti bugetara se aplica coeficientul inflatiei din lunile respective si logic ar fi ca si d-voastra sa beneficiati de aceasta cota cat ca nu e prea mare si nu e cea la care cred ca va asteptati............
In sentinta definitiva ar trebui sa fie specificat :sararii majorate si indexate!
A impune dobanda dupa niste drepturi salariale suna a camatarie............nu va suparati insa avocatul are dreptate!
Urgent! salariu
ancabanciu
Daca un angajat al unei firme de transport nu a avut contract de munca pe angajator l-a prins ITM si l-a obligat sa-i plateasca contributiile la ce salar se ... (vezi toată discuția)