avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate 1coty

Activitate 1coty

Răspuns la discuția partaj apartament
Va multumes pentru informatie
buna ziua intrebarea ar fi in cazul unui partaj o parte nu este de acord in vinzarea apartamentului care ar fi solutia ?
Discuție Imobil
Buna am o problema si daca ma puteti ajuta.Deci a fost in divort fara partaj acuma o parte ar vrea sa vinda imobilul si sa imparta in jumatate dar pe cale amiabila nu merge deci una din parti nu vrea sa vinda dar Nici bani sa de-a jumatate ce solutii ar fi.Va multumesc.
Buna la toata lumea am o intrebare de genul in timpul divortului este obligatoriu acceptu celuilalt sot sa pastreze numele printro declaratie notariala?
Buna ziua daca ma puteti ajuta,la moment ma aflu in strainatate am vrea sa divortam ,avem copil minor,apartament bun comun problema e ca eu nu pot sa merg in tara,intrebarea e Cum as putea formula declaratia in cazul ca divortul sa fie fara partaj ....
Discuție cetatenia
Am o problema si cred ca e destul de incurcata sunt cetatean al republicii Moldova casatarit cu cetateanca a romaniei as dori sa va intreb pe ce cale se merge pentru dobandirea cetateniei romane .Am facut studii in romania 1992-1997 problema ar fi ca eu nu am gasit actele buneilor nascuti inainte de 1940 ,de la arhiva meau dat doar o hartie precum nu sau gasit actele solicitate .Spunetimi cum sa procedez daca stie cineva