avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cetatenia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cetatenia

Am o problema si cred ca e destul de incurcata sunt cetatean al republicii Moldova casatarit cu cetateanca a romaniei as dori sa va intreb pe ce cale se merge pentru dobandirea cetateniei romane .Am facut studii in romania 1992-1997 problema ar fi ca eu nu am gasit actele buneilor nascuti inainte de 1940 ,de la arhiva meau dat doar o hartie precum nu sau gasit actele solicitate .Spunetimi cum sa procedez daca stie cineva

Alte discuții în legătură

In certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal.. xiusha xiusha in certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal..Sunt cetateanca a Republicii Moldova,si sotul nu are cetatenie romina si in cetificatu de casatorie ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost furat pașaportul și cineva se folosește de el. cum pot rezolva problema asta? Valentin1999992 Valentin1999992 Salut !ma numesc valentin sunt cetatean al republicii moldova!!In anul 2014 am fost plecat la munca in poloniea dupa chite meau fost furate hainele si tot ... (vezi toată discuția)
Cetatenia romana natico01 natico01 Sunt cetateanca a Republicii Moldova. In 2003 tatal meu a depus actele necesare pentru redobandirea cetateniei romane. Alaturi cu actele lui au fost adaugate ... (vezi toată discuția)