avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate annatello

Activitate annatello

Vecinul nu este in tara, iar oamenii nu sunt oricum prea darnici cu informatiile dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta. In plus, am solicitat "un raspuns pertinent si completat cu legea ce reglementeaza acest lucru, pt a sti ce am de facut".

Buna seara!
Detin un teren intravilan intre alte proprietati, intr-o comuna. Primarul m-a informat verbal ca nu-mi asigura primaria constructia unui podet de acces pe proprietate din drumul public (ulita) peste santul de scurgerea apelor. Avand in vedere ca totusi vecinului i-a construit primaria acest podet in urma cu aprox. 3-4 ani si ca alte surse spun ca aceasta este obligatia primariei, va rog pe dvs. sa ma ajutati cu un raspuns pertinent si completat cu legea ce reglementeaza acest lucru, pt a sti ce am de facut.
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția RCA Astra - bataie de joc
Va multumesc pt raspunsuri, piesele sunt achizitionate de Astra, dar nici cu nepasatorul patron al service-ului nu mi-e rusine, si da, am toate documentele. La service mi s-a spus (la prima schimbare a oglinzii) ca varianta decontarii banilor pt achizitionarea personala era valabila la inceput, acum insa nu. Solutia cu ANPC-ul o am in vedere, dar sincer nu cred in ea. Multumesc! Daca mai sunt pareri...
In luna februarie a.c. mi-a fost rupta oglinda retrovizoare, in trafic, de un conducator auto asigurat la Astra. Multumita "seriozitatii" societatii respective, abia in aprilie a fost montata alta intr-un service agreat. Am remarcat de atunci ca aceasta era neconforma calitativ, dar, dupa atata asteptare...In iunie oglinda s-a rupt in mana mea, in momentul in care am depliat-o X-(:O. Am fost la service, mi-a fost montata alta dupa vreo alte 3 sapt., dar identica, un turcism ceva, la pret de achizitie de 100 ron, cand una originala (Opel) e aprox. 1100 ron. Nu dezabureste bine, nu se sterge de apa, iar acum s-a rupt si aceastaX-(, la fel ca prima, desi nu cred ca am mai pliat-o de mai mult de 5 ori de la montare, pt. ca se simtea prea fragila. Cu un sentiment de greata si indignare fara margini, nu stiu cum sa procedez mai bine, ca cei ce-si bat joc de noi pe banii nostrii, sa plateasca, iar eu sa ma aleg, cum era normal de la inceput, cu o oglinda originala.Va rog sfatuiti-ma! Va multumesc!
Cererea scrisa este o idee buna, dar tot necesita deplasare, starea de neliniste ramane...
In afara de obligatii, avem si drepturi (in cazul acesta, dreptul de a fi fost informat complet de la inceput) - e clar ca ele nu ni se respecta! :(
Va multumesc pt raspuns, totusi... nu ma simt in largul meu fiind chemat (eu sau cel ce a condus, nu conteaza) la ordin (ca un eliberat conditionat), sa ma prezint in carne si oase (in era comunicatiilor moderne), fara macar sa mi se spuna de ce.
Intrebarile postate de mine (la care nu am primit raspuns) raman valabile.
De ce in loc sa evoluam, involuam? Va spuneam ca anul trecut eram instiintat din prima scrisoare despre exact ce era vorba, s-a rezolvat prin trimiterea datelor prin fax, dupa care procesul verbal prin posta, plata la CEC si gata!:D De ce acum tr sa ma mai invoiesc si de la servici sa ajung la programul lor de lauze?#-o
O masina de familie este uneori condusa de mai multe pers. Cum se procedeaza in cazul in care dupa atata timp, nu se mai stie cine, ce si cand a facut ce? Se da cu banul? Ar trebui in cazul asta ca politia sa poata demonstra cu poze ceva =D>
Pai daca placutele aditionale lipseau....??!!! I se poate intampla oricui sa nu observe un indicator amplasat la 300m de locul respectiv, de aceea se si folosesc placute aditionale! Deci...#-o... ne batem joc unii de altii...nervi, drumuri pe la politie, judecatorie, contestatii, timp si carburant folosite fara rost, poluare, etc..X-( .in mod sigur ploconeli pe la sefi sa te lase sa pleci de la servici pt aceste drumuri - ca toti au program de lucru de lauze....ASTIA SUNT BUGETARII CE MANANCA BANII DEGEABA!!! :(
Buna ziuna! Va solicit un sfat: am ridicat astazi de la posta o recomandata de la Brigada Rutiera, in care mi se solicita, conform art.39 din O.U.G. nr.195/2002, republicata prin Legea nr.49/2006, identitatea persoanei care a condus auto nr....in Bucuresti, la data...(in urma cu aprox.2 luni) orele 12:04 (!!!) si sa-i pun in vedere sa se prezinte URGENT la Brigada Rutiera....adresa, program (de lauze), cu actele...In caz de refuz sau necomunicare - sanctiune prevazuta de art.102 alin.1 pct.14 din O.U.G.195/2002.
Am primit anul trecut o astfel de recomandata pt depasirea vitezei, dar se specifica EXACT contraventia si locul, in afara de data si ora. Acum... Bucuresti (pe dreapta)...se bazeaza oare pe faptul ca cine mai stie ce a facut in urma cu atata timp, ora, locul..???
Eu mi-am revazut agenda (noroc ca am asa ceva) si cred ca la ora aceea masina mea (la rand cu multe altele) era parcata pe un drum public f aglomerat.
Mentionez ca nu-mi plac deloc situatiile in care sunt tratat din start ca un infractor...daca e vorba doar de parcare neregulamentara, de ce nu mi-a pus-o in parbriz si ma pun pe drumuri? ca sa-si justifice nr. exagerat de angajati?
Va rog ajutati-ma cu un sfat. Va multumesc!