In luna februarie a.c. mi-a fost rupta oglinda retrovizoare, in trafic, de un conducator auto asigurat la Astra. Multumita "seriozitatii" societatii respective, abia in aprilie a fost montata alta intr-un service agreat. Am remarcat de atunci ca aceasta era neconforma calitativ, dar, dupa atata asteptare...In iunie oglinda s-a rupt in mana mea, in momentul in care am depliat-o X-(:O. Am fost la service, mi-a fost montata alta dupa vreo alte 3 sapt., dar identica, un turcism ceva, la pret de achizitie de 100 ron, cand una originala (Opel) e aprox. 1100 ron. Nu dezabureste bine, nu se sterge de apa, iar acum s-a rupt si aceastaX-(, la fel ca prima, desi nu cred ca am mai pliat-o de mai mult de 5 ori de la montare, pt. ca se simtea prea fragila. Cu un sentiment de greata si indignare fara margini, nu stiu cum sa procedez mai bine, ca cei ce-si bat joc de noi pe banii nostrii, sa plateasca, iar eu sa ma aleg, cum era normal de la inceput, cu o oglinda originala.Va rog sfatuiti-ma! Va multumesc!
nu stiu cat de mult sunt de vina cei de la firma de asigurari, cat cei de la service
puteti sa mai mergeti o data la service sa v-o schimbe,puteti depune o sesizare la OPC, mai puteti lua legatura cu cei de la astra , poate accepta sa o cumparati dvs si sa va deconteze banii
Va multumesc pt raspunsuri, piesele sunt achizitionate de Astra, dar nici cu nepasatorul patron al service-ului nu mi-e rusine, si da, am toate documentele. La service mi s-a spus (la prima schimbare a oglinzii) ca varianta decontarii banilor pt achizitionarea personala era valabila la inceput, acum insa nu. Solutia cu ANPC-ul o am in vedere, dar sincer nu cred in ea. Multumesc! Daca mai sunt pareri...
Solutia cu OPC este buna. Sunt de vina atat asiguratorul cat si cei din service. Incercati o conciliere cu asiguratorul. In ce priveste pretul de 1100 de ron pt o oglinda laterala mi se pare mult prea mult chiar si cu incalzire daca e.
Disperare!
marius_d3073
Buna ziua tuturor!Pentru inceput,as dori sa ma ajutati si sa-mi dati un sfat pentru ca am ajuns la disperare si nu stiu ce sa mai fac...X-(Am un autoturism ... (vezi toată discuția)