avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA Astra - bataie de joc
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA Astra - bataie de joc

In luna februarie a.c. mi-a fost rupta oglinda retrovizoare, in trafic, de un conducator auto asigurat la Astra. Multumita "seriozitatii" societatii respective, abia in aprilie a fost montata alta intr-un service agreat. Am remarcat de atunci ca aceasta era neconforma calitativ, dar, dupa atata asteptare...In iunie oglinda s-a rupt in mana mea, in momentul in care am depliat-o X-(:O. Am fost la service, mi-a fost montata alta dupa vreo alte 3 sapt., dar identica, un turcism ceva, la pret de achizitie de 100 ron, cand una originala (Opel) e aprox. 1100 ron. Nu dezabureste bine, nu se sterge de apa, iar acum s-a rupt si aceastaX-(, la fel ca prima, desi nu cred ca am mai pliat-o de mai mult de 5 ori de la montare, pt. ca se simtea prea fragila. Cu un sentiment de greata si indignare fara margini, nu stiu cum sa procedez mai bine, ca cei ce-si bat joc de noi pe banii nostrii, sa plateasca, iar eu sa ma aleg, cum era normal de la inceput, cu o oglinda originala.Va rog sfatuiti-ma! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:14, 14 Noiembrie 2010
nu stiu cat de mult sunt de vina cei de la firma de asigurari, cat cei de la service
puteti sa mai mergeti o data la service sa v-o schimbe,puteti depune o sesizare la OPC, mai puteti lua legatura cu cei de la astra , poate accepta sa o cumparati dvs si sa va deconteze banii
Daca detineti documente legale de la service,sesizati oficial ANPC
Va multumesc pt raspunsuri, piesele sunt achizitionate de Astra, dar nici cu nepasatorul patron al service-ului nu mi-e rusine, si da, am toate documentele. La service mi s-a spus (la prima schimbare a oglinzii) ca varianta decontarii banilor pt achizitionarea personala era valabila la inceput, acum insa nu. Solutia cu ANPC-ul o am in vedere, dar sincer nu cred in ea. Multumesc! Daca mai sunt pareri...
Solutia cu OPC este buna. Sunt de vina atat asiguratorul cat si cei din service. Incercati o conciliere cu asiguratorul. In ce priveste pretul de 1100 de ron pt o oglinda laterala mi se pare mult prea mult chiar si cu incalzire daca e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disperare! marius_d3073 marius_d3073 Buna ziua tuturor!Pentru inceput,as dori sa ma ajutati si sa-mi dati un sfat pentru ca am ajuns la disperare si nu stiu ce sa mai fac...X-(Am un autoturism ... (vezi toată discuția)
Daune materiale pentru distrugere AndreiVB AndreiVB Buna. Am fost urmarit in trafic de catre o masina, in care se aflau 2-3 persoane (nu am vazut exact). Ajungand in oras, masina respectiva a oprit pe dreapta, ... (vezi toată discuția)
Garantie piese noi luate prin service auto mihaella_u mihaella_u Buna ziua, As vrea sa stiu daca serviceul este obligat sa dea certificate de garantie de la producator, in cazul schimbarii pieselor auto defecte cu unele ... (vezi toată discuția)