La toate asociatiile unde sunt prejudicii,organele de control sunt vinovate...cenzorii sunt superficiali,vor doar bani si unii semneaza listele online,nici macar nu se deplaseaza la asociatie sa verifice un dosar..
cum zice legea...cenzorul care nu si-a facut datoria si presedintele care nu l-a interesat ce se intampla in bloc decat indemnizatia lui si alte avantaje...simplu
Buna ziua.
In august 2016,am incheiat un antecontract de vanzare - cumparare a unei garsoniere intr-un bloc ce urma sa fie construit. Am platit un avans de 25.000 euro.,urmand sa primesc garsoniera la 1 sept 2017.Dupa 8 luni am primit o notificare prin care mi se cere sa semnez un act aditional precum ca vanzatorul cesioneaza catre o alta societate srl toate drepturile pt constructia blocului.
Mentionez ca in antecontract este stipulat faptul ca daca pe 1 sept 2017 ,nu se preda locuinta,dezvoltatorul plateste dublul sumei achitata la incheierea antecontractului,cu titlu de avans.Mai mentionez ca pana acuma nu s-au inceput lucrarile pt constructia blocului. Cum ma sfatuiti sa procedez cand o fi de semnat actul aditional amintit mai sus.