avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Antecontract de vanzare - cumparare a unei garsoniere
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Antecontract de vanzare - cumparare a unei garsoniere

Buna ziua.
In august 2016,am incheiat un antecontract de vanzare - cumparare a unei garsoniere intr-un bloc ce urma sa fie construit. Am platit un avans de 25.000 euro.,urmand sa primesc garsoniera la 1 sept 2017.Dupa 8 luni am primit o notificare prin care mi se cere sa semnez un act aditional precum ca vanzatorul cesioneaza catre o alta societate srl toate drepturile pt constructia blocului.
Mentionez ca in antecontract este stipulat faptul ca daca pe 1 sept 2017 ,nu se preda locuinta,dezvoltatorul plateste dublul sumei achitata la incheierea antecontractului,cu titlu de avans.Mai mentionez ca pana acuma nu s-au inceput lucrarile pt constructia blocului. Cum ma sfatuiti sa procedez cand o fi de semnat actul aditional amintit mai sus.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:51, 31 Martie 2017
Nu pare ca are sens sa semnați actul adițional.
Nu trebuia sa plătiți atâția bani la un bloc neînceput.
Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea antecontractului de vanzare-cumparare IronMemo IronMemo Buna dimineata.Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. In data de 04.05.2015 am semnat un antecontract cu respectivul vanzator ,la care eu am ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare ContSters79057 ContSters79057 Am cumparat un apartament intr-un bloc in constructie,iar in antecontractul pe care l-am incheiat firma constructoate se obliga sa faca actul ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare expirat ade09_85 ade09_85 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi de ordin juridic in ceea ce priveste cumpararea unui apartament prin programul \\"Prima Casa\\". In luna ... (vezi toată discuția)