avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate stgabipol

Activitate stgabipol

Discuție OG nr. 15/2002
mai este valabila aplicarea tarifului de despagubire in cazul in care sunt oprit in trafic si nu detin rovinieta valabila? ma puteti ajuta cu o.g. 15/2002 varianta cea mai recenta care se afla in vigoare in prezent. Va multumesc anticipat
Discuție cod penal
cand vor intra in vigoare noul cod penal si noul cod de procedura penala? va multumesc!
sunt actionar in cadrul unei S.A., din care dețin un procent de 1% din acțiuni, iar celălat acționar deține restul de acțiuni, mai exact de 99%, în total rezultând un număr de 2 acționari. Ulterior, cel care deține majoritatea acțiunilor a schimbat forma juridică a S.A. în S.R.L. fără acordul sau solicitarea prezenței mele în vederea participării la vreo ședință în acest scop. În prezent am fost convocat de către administratorul acestui S.R.L. să particip la o A.G.A. în temeiul art. 111 din Legea 31/1990, cu următoarea ordine de zi: vânzarea unei părți din actuala S.R.L., schimbarea sediului societății, cumpărarea unei suprafețe de teren aflată în concesiune... vreau să stiu ce beneficii pot avea respectiv dezavantaje dacă mă voi prezenta, sau după caz nu. Ce alternative aș avea pentru a iesi din cadrul acestui S.R.L.? Dacă voi ieși din acest S.R.L. voi primi contravaloarea acțiunilor pe care le dețin cotate la nivelul pieții economice sau voi primi partea ce mi se cuvine din estimarea valorii societății raportate la nivelul acțiunilor pe care le dețin. vă mulțumesc anticipat!
sunt actionar la o societate comerciala pe actiuni.detin 1% din actiunile totale ale societatii.actionarii acestei firme sunt in numar de 2 persoane:eu si directorul acesteia.directorul mi-a propus cumpararea actiunilor ce le detin in repetate randuri.dumnealui m-a informat ca doreste schimbarea firmei din societate pe actiuni in SRL.eu am refuzat sa i le vand acestuia.directorul poate schimba forma juridica a firmei fara semnatura mea si fara actiunile mele?in cazul in care sunt instiintat sa ma prezint pt a-mi da acordul privind schimbarea formei juridice a societatii daca nu ma voi prezenta ce se poate intampla?dar,daca ma prezint exista posibilitatea legala de a refuza schimbarea formei juridice a societatii?daca voi fi de acord ce impact va avea asupra mea ca actionar si ce drepturi voi avea?Va multumesc!