avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate gurum21free

Activitate gurum21free

astept pronuntarea la procesul de partaj cu fosta sotie unde mai mult ca sigur apartamentul i se va atribui ei deoarece are copilul minor in ingrijire. nu am achitat impozitul pe anul 2013 si acum mi-a venit dosar de executare. vreau sa stiu daca il pot suspenda pana la comunicarea pronuntareii in dosarul mentionat mai sus?
Răspuns la discuția Custodie comuna a minorului
Multumesc ptr sfaturi, o zi si o saptamana buna va doresc !
Răspuns la discuția Custodie comuna a minorului
va multumesc, as putea sa cer in cadrul acestui proces si program de vizitare a minorului,care nu a fost stabilit cu ocazia divortului in ideea ca ne vom intelege dar ...
procesul de divort s-a terminat in 2010, cu darea in ingrijire si intretinere a minorului fostei mele sotii, vreau sa stiu daca pot cere custodia comuna in instanta...
Răspuns la discuția exercitare autoritate parinteasca
am inteles sansa, de a avea leg cu minorul este viabila doar dupa ce se termina procesul de partaj si... fiecare va lua avea domiciliul diferit
As vrea sa stiu care sunt sansele de a obtine autoritate parinteasca comuna, deoarece fosta hotaraste singura si fara macar sa ma consulte si pe mine scoala, tratamentele medicale, etc
Cum poate fi asa o femeie cu copilul ei, indepartandu-l pe tata de el doar ptr faptul ca am prins-o cu ''fofarlica''
am divortat in 2010, si copilul minor i s-a dat in ingrijire fostei sotii,
locuim inca impreuna dar nu reusesc sa am o relatie personala cu minorul (nu am cerut progr de vizita deoarece am crezut ca va fi de inteles si mi-l va da sa ies cu el, sa ma joc , sa-l duc la scoala)... as vrea sa stiu daca pot cere in instanta exercitarea in comun a autoritatii parintesti si care sunt sansele sa si obtin acest lucru,
specific ca ea traieste cu un barbat casatorit si il cara pe minorul de 8 ani intr-una dupa ea si inclin sa cred ca in medii nu tocmai ortodoxe ..
am divortat si nu am cerut si program de vizitare in cadrul actiunii, inca mai avem domiciliul comun dar fosta ma pune in imposibilitatea de a sta cu copilul (7 ani), ajung de la serviciu in fiecare zi in jurul orei 17.00 iar ea nu este acasa impreuna cu baiatul . Il ia de la gradinita si pe urma Dumnezeu stie pe unde umbla ajungand acasa la 22.00-23.00 in fiecare zi, cel mai mult ma doare ca nici macar sambata sau duminica nu ma lasa sa stau cu el plecand de acasa de asemenea.
Daca introduc actiunea ptr stabilire program vizitare credeti ca judecatorul imi va acorda acest drept cahiar daca teoretic inca locuim impreuna la adresa respectiva si toate discutiile cu privire la acest subiect au esuat...
Daca imi stabilesc resedinta la alta adresa am mai multe sanse sa obtin acest program de vizitare? va multumesc
Am terminat divortul si minorul a fost dat in ingrijire reclamantei din dec 2010 data de la care imi interzice sistematic sa-l vad, sa ma plimb cu el sambata si duminica. Il ia de la gradinita dupa care ajunge acasa (domiciliul inca este comun) la ora 21-22.00 in fiecare seara cand copilul este deja obosit, iar cand vreau sa stau de vorba cu el (are 6 ani) incepe sa tipe la mine ca baiatul e obosit si trebuie sa se culce, sa-l las in pace!?
Daca depun cererea de stabilire program de vizitare e posibil ca judele sa mi-o respinga deoarece avem domiciliu comun, dar as avea vreo problema daca mi-as schimba pe CI domiciliul?
divort finalizat domiciliu comun,ex sotia nu vrea sa participe la plata datoriilor comune, rate credite, plus nu ma lasa sa stau cu copilul minor plecand de dimineata pana seara de acasa .....
Discuție recurs divort
am recurat hotararea din apel si m-am gandit sa renunt ca sa se termine mai repede, deoarece atmosfera din casa este dince ce in ce mai tensionata iar copiii sufera cel mai mult !
pot sa fac asta la termen, si ce sanse mai are reclamanta sa castige cheltuieli de judecata pe care le-a cerut de-abia in intampinarea la cererea mea de recurs ?