avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Neplata taxe si impozite locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Neplata taxe si impozite locale

astept pronuntarea la procesul de partaj cu fosta sotie unde mai mult ca sigur apartamentul i se va atribui ei deoarece are copilul minor in ingrijire. nu am achitat impozitul pe anul 2013 si acum mi-a venit dosar de executare. vreau sa stiu daca il pot suspenda pana la comunicarea pronuntareii in dosarul mentionat mai sus?
Cel mai recent răspuns: arabela2014 , utilizator 12:42, 18 Februarie 2014
Nu va incadrati pentru suspendare; aparatamentul va fi al sotiei din momentul hotararii definitive deci retroactiv a fost bun comun si trebuie sa contribuiti la plata taxelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare apartament mada16 mada16 Buna ziua , sunt un utilizator nou si as vrea sa va cer cateva informatii. Sunt intr-un proces de partaj cu fostul sot , am un minor in incredintare , exista ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort aft_adriana aft_adriana Buna ziua! Anul trecut in noiembrie am inceput procedura de divort de comun acord, urmat termen este 21 ianuarie, si e posibil sa fie ultimul. Am cazut de ... (vezi toată discuția)
Am de achitat o sultă în urma unui partaj, dar în hotărâre nu era comunicat niciun termen. am depus cerere pentru un termen de 6 luni, are dreptul fostul soț să-l schimbe? Ann@ Ann@ Bună ziua! Am o nelămurire în legătură cu achitare sulta partaj, momentan am primit comunicare hotărâre însă termenul pentru a achita sulta nu este ... (vezi toată discuția)