am divortat in 2010, si copilul minor i s-a dat in ingrijire fostei sotii,
locuim inca impreuna dar nu reusesc sa am o relatie personala cu minorul (nu am cerut progr de vizita deoarece am crezut ca va fi de inteles si mi-l va da sa ies cu el, sa ma joc , sa-l duc la scoala)... as vrea sa stiu daca pot cere in instanta exercitarea in comun a autoritatii parintesti si care sunt sansele sa si obtin acest lucru,
specific ca ea traieste cu un barbat casatorit si il cara pe minorul de 8 ani intr-una dupa ea si inclin sa cred ca in medii nu tocmai ortodoxe ..
puteti solicita. insa exercitarea autoritatii parintesti nu presupune automat si stabilirea legaturilor personale cu minorul. va trebui sa solicitati si acest lucru chiar daca locuiti impreuna
va trebui sa convingeti instanta cam, desi locuiti impreuna sotia nu va permite aceste legaturi ...consultai un avocat
am inteles sansa, de a avea leg cu minorul este viabila doar dupa ce se termina procesul de partaj si... fiecare va lua avea domiciliul diferit
As vrea sa stiu care sunt sansele de a obtine autoritate parinteasca comuna, deoarece fosta hotaraste singura si fara macar sa ma consulte si pe mine scoala, tratamentele medicale, etc
Cum poate fi asa o femeie cu copilul ei, indepartandu-l pe tata de el doar ptr faptul ca am prins-o cu ''fofarlica''
Custodia copilului
negrau
buna ma numesc negrau marius sunt un om care lucreaza mult si as vrea sa ma lamureasca cn si pe mn cum pot castiga custodia fetitei mama ei este cand cu unu ... (vezi toată discuția)