Unde pot gasi o baza legala pt termenul concret de pastrare in arhiva al Declaratiilor scoatere din evidenta auto (pe scurt Radieri auto) precum si al eliminarii lor din arhiva.
Mai ales m-ar ajuta o baza legala ce prevede modul/conditiile de eliminare din arhiva al Radierilor auto
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns !
Multumesc.
In urma unei boli mi s-a eliberat o decizie de catre comisia medicala in care mi se recomanda program de lucru 4 ore si pensionare partiala.Cu aceasta decizie trebuie sa ma prezint la locul de munca(momentan sunt in concediu medical).
Intrebarile mele sunt:
1.Ce traseu trebuie sa urmeze aceasta decizie medicala dupa ce o prezint la serviciu?
2.Daca cei de la locul de munca se ocupa de dosarul meu de pensionare?(sunt functionar public).Multumesc.
Unui functionar public i se poate accepta cererea de a lucra jumatate de norma de catre institutia in care este angajat?
Fac precizarea ca respectivul functionar isi va relua activitatea dupa 1 an de concediu medical in urma unui diagnostic malign.
Doctorul i-a recomandat sa lucreze jumatate de norma, restul de 4 ore sa fie pensionat.
Dar intai este nevoie de acceptul institutiei pt jumatate de norma.
Ajutati-ma cu un raspuns.
Multumesc.