nu vreau sa o inmatriculez, am pana in noiembrie ,anul acesta asigurarea si itp valabile .Pot circula fara a avea probleme.In actul de vanzare,cumparare,nu e trecuta data, este problema?
am cumparat un bmw cu numar de bulgaria,propietarul masini e bulgar,a vanduto unui roman cu procura care specifica clar ca o poate vinde ,eu am cumparato,nu am putut face procura ,ca nu merge procura peste procura ,deci am act vanzare cumparare.Vreau sa stiu daca e legal sa nu am probleme ?
as vrea sa-mi spuneti daca am dreptul la somaj?am 5 ani la acceiasi firma pana anul trecut nu am mai fost in somaj ,anul trecut am intrat in somaj din ianuarie pana in aprilie,adica aveam dreptul la 9 luni si am stat in somaj 4 luni,ca ne angajat inapoi la acceiasi firma .va rog sa-mi spuneti daca acum in ianuarie am dreptul la somaj.
am fost somer si acum sant angajat la acceasi firma .Va rog sa-mi spuneti dupa cat timp angajator poate sa -ma dea in somaj din nou,sau ce perioada e obligat sa-ma tina angajat,si apoi sa ma de-a in jomaj