avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate abaza.codrut

Activitate abaza.codrut

Răspuns la discuția Acte BMW cu numar de Bulgaria
nu vreau sa o inmatriculez, am pana in noiembrie ,anul acesta asigurarea si itp valabile .Pot circula fara a avea probleme.In actul de vanzare,cumparare,nu e trecuta data, este problema?
am cumparat un bmw cu numar de bulgaria,propietarul masini e bulgar,a vanduto unui roman cu procura care specifica clar ca o poate vinde ,eu am cumparato,nu am putut face procura ,ca nu merge procura peste procura ,deci am act vanzare cumparare.Vreau sa stiu daca e legal sa nu am probleme ?
Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj?
dar ce art. ar trebui sa fie scris ,si ce art, nu ar trebui sa nu fie
Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj?
va multumesc foarte mult
Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj?
de pe data de 9iunie reangajat la aceiasi firma
Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj?
da la acceiasi firma
as vrea sa-mi spuneti daca am dreptul la somaj?am 5 ani la acceiasi firma pana anul trecut nu am mai fost in somaj ,anul trecut am intrat in somaj din ianuarie pana in aprilie,adica aveam dreptul la 9 luni si am stat in somaj 4 luni,ca ne angajat inapoi la acceiasi firma .va rog sa-mi spuneti daca acum in ianuarie am dreptul la somaj.
am fost somer si acum sant angajat la acceasi firma .Va rog sa-mi spuneti dupa cat timp angajator poate sa -ma dea in somaj din nou,sau ce perioada e obligat sa-ma tina angajat,si apoi sa ma de-a in jomaj