Buna.
As dori sa rog oameni care cunosc cum functioneaza Curtea Europeana a Drepturilor Omului din Stasbourg Franta.
Am o sentinta data in Romania definitiva si irevocabila si nu mi se face practic dreptate.Cineva ne datoreaza bani, am contractat un executor judecatoresc,am scris si la ministerul administratiei si internelor si tot nu se rezolva situatia noastra. Nu ne-a mai ramas alceva decat sa facem o adresa la CEDO pentru acest fapt pentru ca statul roman vadem ca nu face nimic
Va multumesc
Buna ziua.
Cine imi poate recomanda un avocat bun din Alba Iulia pentru Curtea de Apel.
Avem niste probleme foarte serioase cu un domn care si-a abandonat copilul si bineinteles pe mama acestuia si nu mai vrea sa stie nimic.
A maltratat psihic mama cand i s-a spus ca este insarcinata si dupa aceea a abandonat-o.
Va multumesc.
Buna ziua. Imi poate spune cineva unde ne putem adresa in legatura cu (CECURILE VECHI) ma refer la depozitele de bani care se faceau inainte in romania adica (C.E.C) casele de economii si consemnatiuni ce erau inainte pentru ca avem niste cecuri dinacelea si nu stin cui sa ne adreasam pentru calcularea dobanzilor de peste 25 ani si calcularea inflatiei din toti acesti ani la suma de bani depusa. Va multumesc