avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Informatii despre vechile cecuri de economii
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Informatii despre vechile cecuri de economii

Buna ziua. Imi poate spune cineva unde ne putem adresa in legatura cu (CECURILE VECHI) ma refer la depozitele de bani care se faceau inainte in romania adica (C.E.C) casele de economii si consemnatiuni ce erau inainte pentru ca avem niste cecuri dinacelea si nu stin cui sa ne adreasam pentru calcularea dobanzilor de peste 25 ani si calcularea inflatiei din toti acesti ani la suma de bani depusa. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Vaduva , Avocat 14:43, 8 Iunie 2010
Va sugerez sa va adresati unei unitati CEC.
Din cate imi amintesc eu, la momentul constituirii depozitului, nu se semna si un contract de depozit care sa stipuleze dobanda ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cecurile cu dobinda si cistig in autoturisme tiberiu_nagy tiberiu_nagy am 4 cecuri de acest fel din anul 1986 pe care este depusa suma de 5000 lei pe fiecare imi voi mai recupera acesti bani de la stat sau sint pierduti ,daca stie ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv, inchis fara aprobarea titularului just_vip_fan just_vip_fan bunica mea mi-a depus in data de 7 mai 1992 la C.E.C Romania suma de 5000 lei intr-un cont de economii cu dobanda.astazi 25 11 2011 am fost la C.E.C Romania ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii din carnetele cec de 5000 lei cu dobândă și câștiguri în autoturisme? Marina44 Marina44 Am doua carnete CEC de 5000 lei cu dobanda si castiguri in autoturisme din 1987 si doua carnete de 2000 lei si 1000 lei din \'93. Cum pot recupera banii? Am ... (vezi toată discuția)